CIRCUIT SOTA PAR FINALITZA A HCP1

Els jugadors del Circuit Sota Par Canadà P&P tenien una cita al Maresme, concretament a Sant Vicenç de Montalt. I es que els dies 19 i 20 de Maig es va jugar la catorzena jornada del Circuit al camp de l’Escola de Golf HCP 1.

Els més de 100 participants, van estar acompanyats per bones condicions meteorològiques. El dissabte va estar plovent tota la nit amb intensitat, llamps i trons però mitja hora abans de començar el torneig la pluja es va aturar i els jugadors van gaudir d’una temperatura agradable per jugar.

El camp es trobava en bones condicions per jugar-hi. Això i el nivell dels jugadors del Circuit van fer que en aquesta ocasió els resultats fossin prou bons.

La competició va ser molt emocionant, cal destacar la lluita per les primeres posicions en la categoria scratx entre Pilar Montero i Francesc Xavier Creus que van empatar a 38 punts (-2) mentre que pel tercer lloc van empatar Mario Gomez i Casto Vila.

Per acabar, després de jugar el diumenge, es va servir un piscolabis gentilesa de Sota Par i acte seguit es va fer el lliurament de premis als guanyadors de camp i després es va fer el sorteig de regals on tothom es va endur algun premi.

Els guanyadors de camp van ser: Pilar Montero en categoria scratx amb 38 punts, Mario Gómez amb 37, que tot i empatar amb Joan Carles Fresquet es va endur el trofeu en handicap inferior masculí, Joaquim Roura amb 42 punts i Antonio Laso amb 42 punts, en les categories handicap mig i superior masculí. La categoria femenina va ser per Pilar Prat amb 35 punts mentre que en categoria sènior el vencedor va ser Casto Vila, que es troba en un magnífic moment de forma.

El premi aproximació del forat 9 va ser per Josep Cortada que va deixar la bola a 14 centímetres de bandera.

Pel que fa als equips, el millor equip de la jornada en categoria scratx va ser el Seve Team amb 103 punts, mentre que en la categoria amb handicap l’equip vencedor va ser el Piensa en Birdie amb 111 punts

circuit Sota par al Hcp1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada