L'AMPOLLA GUANYA EL VIII INTERCLUBS AGEPP

Aquest cap de setmana s'ha disputat al camp de les terres de l'Ebre del Pitch & Putt Ampolla, el VIII Interclubs Agepp.

Amb una participació de 19 equips, d'ells 3 del Pais Vasc i 1 de Galicia, els equips catalans han tornat ha mostrar el seu domini en la competició.

El dissabte desprès de les dues primeres rondes, amb un temps sense sol però sense vent, l'equip local de l'Ampolla mantenia el liderat (aconseguit en la primera ronda) amb 193 cops (23 sota par) seguit de prop a 4 cops per Sant Cebrià A amb 197 cops, Roc 3 amb 198 cops i La Garriga amb 199 cops. Destacar la presència en aquesta competició de jugadors de primer nivell com ara Antonio Penalva, Paco Salido, Alberto Alcaraz, Paco Arévalo, etc.

Desprès de la pluja de la nit del dissabte, el camp estava una mica més pesat, i amb l'amenaça de pluja i aquesta vegada amb molt més vent, es va disputar la darrera volta de la competició.

Encara que els seus contrincants van intentar per tots els mitjans retallar les diferències, finalment l'equip de l'Ampolla va guanyar el seu primer Interclubs Agepp. La segona posició a 2 cops va ser per Roc 3 amb una darrera volta de parelles de 10 sota par (44 cops). En tercer lloc del podi va ser per Sant Cebrià A i el quart per La Garriga.

CLASSIFICACIONS FINALS

participants en VIII Interclubs AGEPP 2012 al Pitch & Putt Ampolla
Alguns dels participants en aquest
VIII Interclubs AGEPP

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada