PACO SALIDO GUANYA EL RANQUING A PORTAL ROC

Un total de 295 jugadors han participat en la 5ena. prova del Ranquing FCPP 2012, celebrada al camp del Pitch & Putt PORTAL DEL ROC.

El guanyador de la prova ha estat el jugador local Paco Salido amb 6 sota par (48 cops), confirmant l'importància del coneixement del camp per tal d'imposar-se en el Ranquing ja que en quasi totes les proves disputades  en el 2012 han estat guanyades per jugadors locals.

La segona posició va ser per Xavier Ponsdomenech amb 5 sota par, i en tercer lloc Josep Maria Pou amb 50 cops. Destacar que només 15 jugadors han jugat per sota del par del camp, el que demostra la dificultat d'un camp amb banderes llargues i ben defensades per bunkers i amb una bona velocitat. Això si s'ha de felicitar al camp per l'excel.lent estat que presentava.

Desprès d'aquesta cinquena prova la Classificación Acumulada del Ranquing queda liderada per Alexandre Albiñana en la categoria Absoluta, per Montserrat García en Femenina i Amador Rodriguez en Sènior.

Les properes proves del Ranquing es disputaran als camps andorrans d'Ordino i la Xixerella al proper mes de juliol, encara que també puntua pel Ranquing el Campionat de Catalunya Absolut que es jugarà al mes de juny al camp de La Garriga.


Alexandre Albiñana puttejant en el 14 de Portal del Roc
Alexandre Albiñana lider del Rànquing fent un putt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada