ALBIÑANA I PONSDOMENECH GUANYEN EN EL RANQUING

El Rànquing FCPP ha fet parada com ja és habitual al mes de juliol als camps Andorrans de El Torrent-Xixerella i Ordino.

Al camp d'Ordino que presentava un magnific estat, el guanyador va ser en Roger Albiñana amb 48 cops, seguit per Dani Giménez i Albert Gironès amb 51 cops. En categoria femenina el triomf va ser per la Pilar Montero amb 53 cops i en Sèniors va haver empat a la primera posició amb 52 cops entre el Ricardo Betlinski i l'Amador Rodriguez.

Al camp de El Torrent-Xixerella seu fa unes poques setmanes de l'Open Sènior d'Andorra va ser tot un repte pels jugadors que juguen el Rànquing ja que els seus estrets carrers i la proximitat en tot el seu recorregut de l'aigua i dels fora limits va deixar a més d'un jugador amb molts cops en la seva tarjeta, la mostra és que en la prova dels gairebé 200 participants només 10 jugadors ho van fer sota del par del camp. El seleccionador Català Xavi Ponsdomenech es va endur el triomf a un resultat de 49 cops, seguit per l'Enric Elias, Robert Ramon i Sergi Arisa tots tres amb 51 cops. En categoria femenina el triomf va ser per la Mercedes Marco amb 58 cops i en Sèniors el guanyador va ser l'Amador Rodriguez  amb 52  cops.

La classificació General del Rànquing quan ja s'han disputat un total de 8 proves puntuales (7 de Rànquing més el Campionat Catalunya Absolut) esta liderada per l'Alexandre Albiñana amb 403 punt en la categoria Absoluta, per la Pilar Montero amb 384 punts en la femenina i per l'Amador Rodriguez en Sèniors amb 419 punts.

La propera prova es disputarà la primera setmana del mes d'agost al camp de Salardú.


Ordino Pitch & putt en Andorra
El camp d'Ordino presentava un excel.lent estat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada