VALLROMANES GUANYA INTERCLUBS FEMENI 2012

L'última prova de l'Interclubs Femení 2012, la competició per equips de dones més important del pitch & putt català, es va celebrar el passat diumenge 8 de juliol al camp del HCP1 amb la participació de 134 jugadores de 23 equips d'arreu de Catalunya.

L'equip guanyador en categoria Scratch va ser el de Vallromanes, seguit de Franciac Blau i Lleida Femení. Pel que fa  a la categoria handicap el guanyador de la prova va ser Franciac Blau, seguit de Roc 3, i en tercera posició Can Cuyàs Vermell.

A la classificació final de l'Interclubs Femení ACPP 2012, Vallromanes es va proclamar campió amb 590 punts, seguit de Franciac Blau amb 570 punts i de Lleida Femení amb 540 punts.

En categoria handicap l'equip guanyador d'aquesta edició va ser el Can Cuyàs Vermell amb 514 punts, seguit del Vendrell Ladies amb 484 punts i amb 449 punts el Franciac Blau.

Les millors parelles van ser Laura Desoi i Patricai Maurey (Franciac) i Marilyn Holmes i Rosa Maria Miranda (Vallromanes) amb 48 cops. Terceres i amb 49 cops van finalitzar Abby Nachshon i l'actual campiona de Catalunya Femenina Marta Cucurull (Lleida Femení), empatades amb Garcia-González (Vallromanes). El millor resultat handicap per la parella Desoi-Maurey amb 46 cops, els mateixos que Mercè Grau-Olga Castillo (Roc 3). Amb un cop més i terceres, Navas-Robledo (Franciac) i les locals Saquero-Torres amb 47 cops.

Vallromanes Campiona Interclubs Femeni ACPP-FCCP 2012
Vallromanes -Equip Campió Interclubs Femení 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada