CATALUNYA A LA IV COPA DEL MON DE P&P




Els propers 24 al 26 d'Agost al camp del Royal Meath es jugarà la IV Copa del Món de Pitch & Putt de seleccions.

Amb la participació de 11 seleccions, desprès de la renúncia a darrera hora d'un combinat del nord de Portugal sembla ser que per problemes econòmiques, encara que hi han noticies de posibles pressions de la federació portuguesa de golf (us deixem l'enllaç d'aquesta Associació per veure el comunicat Oficial ).

Les seleccions són Irlanda, Catalunya, Holanda, Andorra, Australia, Xile, Suïssa, Noruega, Alemanya, Gran Bretanya i Galicia (aquesta darrera en la seva primera aparició internacional).

El programa de la Copa del Món és el següent:

Els equips juguen dues voltes en Strokeplay per configurar l'ordre, i desprès es disputen en format d'eliminatòries amb 5 punts en joc (1 foursome, i 4 individuals).

Catalunya és doble campiona del món ja que va guanyar les dues primeres edicions a Chia (Cerdenya) i Teià. La darrera disputada a Holanda, va ser guanyada per l'equip Irlandés.

La selecció catalana estarà formada per Marc LLoret que ha jugat les tres edicions anteriores, Fernando Cano i Antonio Penalva sota la supervisió del seleccionador Xavi Ponsdomenech.

Catalunya a la IV Copa del Món de Pitch & Putt




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada