JOHN WALSH GUANYA V OPEN D'HOLANDA


El Pitch & Putt Molenhoek ha estat l'escenari aquest cap de setmana del V Open d'Holanda de Pitch & Putt organizat per la FIPPA amb una participació propera als setanta jugadors, vinguts d'Holanda, Irlanda, Catalunya, Galicia i Andorra.

El ex campió d'Irlanda Matchplay Ray Murphy (Templebreedy) i Damien Fleming (Deerpark) colideraben la primera ronda en l'Open d'Holanda en el P&P Molenhoek. Fleming (guanyador dels dos Opens d'Irlanda) i Murphy (dos vegades guanyador de l'Open d'Holanda) van fer set sota par, 47 cops. A continuació els millors van ser Patrick Luning (Holanda), dos vegades subcampió de l'Open d'Holanda, John Walsh (Irlanda) a més l'holandessa Herma Kleinlugtenbeld lideraba en la categoría femenina.

Tras la segona ronda, Damien Fleming anava empatat en el liderat amb el també irlandés John Walsh. Walsh amb 49 cops a més de la ronda d'apertura de 50 cops per un total de nou sota par es a dir un total de 99 cops a l'espera de la ronda final del diumenge. Damien Fleming va fer una segona ronda de 52 cops per 99 cops totals. Amb 100 cops Ray Murphy i el millor jugador holandés Patrick Luning  amb104 cops. En categoría femenina desprès dels 60 cops de la segunda ronda Herma Kleinlugtenbeld empatada amb la també holandessa Esther de Schiffart amb un total de 110 cops. 

En la jornada del diumenge, John Walsh, l' irlandès del club de Collins en Cork, va sortir victoriòs en Molenhoek. Walsh, qui va guanyar el campionat Strokeplay d'Irlanda en 1997 i el Matchplay irlandès cinc anys més tard, va fer una ronda final de 48 cops per un total de 15 sota par i un global de 147 cops. A només dos cops va quedar el seu compatriota irlandès Ray Murphy,  doble guanyador de l'Open d'Holanda en el 2004 i 2011, que va tancar la seva participació amb 49 cops finals. El dos vegades campió de l'Open d'Irlanda Damien Fleming va obtenir el tercer lloc amb 150 cops desprès d'una ronda final de 51 cops.

El millor dels local va ser l'holandès Mervin Slaats, just per davant de Patrick Luning.

En categoría femenina la guanyadora finalment va ser l'holandessa Esther de Schiffart amb 162 cops, i amb 169 cops l' irlándes Jim Ahern en categoría Sènior, i en Juniors el guanyador va ser el català Joel Moscatel con 173 cops.

RESULTATS FINALS

John Walsh guanyador V Open Holanda Pitch & Putt
John Walsh (segon per la dreta) guanyador V Open d'Holanda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada