El VALLES GOLF - V Torneig Solidari AVAN

El cap de setmana del 8, 9, 10 i 11 de setembre, l´AVAN (Associació Vallès Amics de la Neurologia) i El Vallès Golf van organitzar el V Torneig de Pitch & Putt solidari AVAN en benefici de futurs projectes per a l´entitat, un campionat que va contar amb la participació extraordinària de 201 participants.

Enguany el Torneig es va celebrar a El Vallès Golf, un espai més proper per als amics de l´AVAN que volien gaudir d´aquest esport i col•laborar en una causa solidària en benefici dels afectats per malalties neurològiques.

Aquest campionat de Pitch & Putt es va jugar en la modalitat Individual Stableford, contant amb 10 sortides simultànies repartides al llarg dels quatre dies. Els resultats varen ser els següents.

En la categoria Scratch Masculí i amb 43 punts brut, Josep Antoni Balart Ruiz es va proclamar guanyador fent set cops sota par del camp.

En la categoria Handicap Inferior Masculí el primer classificat va estar Alberto López León  amb 39 punts net i el segon Josep Maria Vidal Balcells  amb 39 punts net.
Maria Fernández Serrano  amb 39 punts net s’han proclamat primera classificada en la categoria Handicap Inferior Femení i Dana Helga Puyol Robert  segona amb 37 punts net.

Per altra banda José Sánchez León  amb 48 punts net i Jose Luis Torrecilla Rodriguez  amb 43 punts net, s’han adjudicat el primer i segon lloc en categoria Handicap Superior Masculí.
En la categoria femenina de Handicap Superior, Montse Grané Auladell  amb 37 punts net i Pilar Codina Serracanta amb 36 punts net s’han proclamat primera i segona classificades.

Dins de la categoria Sènior Indistint, Pedro Gutierrez Vega , amb 41 punts net, s’ha proclamat guanyador i Gunther Mur Hartman , amb 42 punts net, guanyador en la categoria Infantil.

En aquesta ocasió hi havia el Premi Hole in One al forat 16 com a premi estrella, un Cotxe Seat Mii  que per ben poc no es va endur ningú.

També hi havia dos Premis Especials  per a l’aproximació al forat 2 i 9,. Aquestes varen ser per Manel Longares, qui va deixar la bola a 17 centímetres del forat 2 i per Heribert Bernat, qui la va deixar a 30 centímetres del forat 9.

A la tarda del mateix diumenge hi va haver l’entrega de premis i ja clàssic sorteig de regals en finalitzar el campionat on molts jugadors han vingut acompanyats per tal d’endur-se alguna cosa, o si més no, per a gaudir d’una bona estona amb la resta de participants i amics

Per últim només queda donar les gràcies a tots els qui han col•laborat i participat en el campionat, molt especialment a la Senyora Pilar Portoles, Presidenta de l’AVAN Sabadell, i aprofitar l’avinentesa per a convidar a tothom a participar el proper Torneig per parelles Fourball Stableford el dissabte dia 22 de setembre i els dies 28, 29 i 30 de setembre al VII Handicap for Handicap - PRODIS al recorregut de 9 forats de golf (dues voltes). , on us hi esperem a tots/es.