FORAT EN 1 TANCA LA SEVA WEB

Avui fa dos anys, aprofitant l'Europeu de Pitch & Putt celebrat a Lloret de Mar, que varem obrir una nova finestra al món del Pitch & Putt Català en internet. Aquest blog fet amb tota l'il.lusió del món volia convertir-se en una eina pel jugador habitual de pitch & putt per tal de veure els tornejos, opinions, entrevistes, etc de forma ràpida i sense esperar a les dues revistes que tots podem trobar als camps.

Poc desprès va sorgir l'idea de fer un nou club, que hores d'ara és una realitat, inclús aquesta temporada amb dos equips a l'Interclubs.

Des del principi no ho hem tingut fàcil, la gran majoria de camps no ens han facilitat informació, uns pocs si que ho han fet des de l'inici, ens han enviat cartells, noticies, fotografies, amb la que omplir d'informació aquest blog. 

Per part de la FCPP res de res, simplement una nota que informa de la nostra presència a la xarxa, ni un trist enviament de noticies, tal i com ho fan en altres mitjans (prensa, TV, revistes oficials o oficioses), com a exemple de la seva "col.laboració" és que totes les noticies dels campionats oficiales les hem hagut de fer-les nosaltres mateixos. 

Tot ho hem fet sense ànim de lucre, sense mai demanar a ningú res per publicar-li aquesta o l'altre noticia, sempre la noticia perquè el jugador de pitch & putt estigui al màxim d'informat i publicant tota aquella informació que ens anava arribant, amb el convenciment que el jugador amb la màxima informació, podia escollir aquest o l'altre torneig, o que li faria content veure la seva foto i/o el seu nom entre els guanyadors.

Però desprès de publicar en aquests dos anys més de 1.400 noticies, i tenir més de 82.000 visites totals, arriba el moment de la reflexió i de si val la pena o no continuar amb aquest blog amb les hores i hores de dedicació que necesita. 

Amb el canvi a la web de la FCPP/ACPP, s'ha cobert un nucli important d'informació i la presència cada vegada més gran dels camps en les xarxes socials (sobretot facebook), fa que moltes vegades la informació que publiquem es pugui trobar en altres llocs.

Es per això que hem decidit tancar aquesta web, agraint primer a tota  la gent que en un moment o altre ens ha llegit, gràcies, i  també a tots aquells camps que ens han enviat els seus cartells i les seves cròniques, mil i una gràcies.

Seguirem en el nostre club - CLUB ESPORTIU FORAT EN 1 i també en la nostra web germana PITCH & PUTT in SPAIN.

Gràcies a tots. 

FORAT EN 1
LLuis Navarrete

1 comentari:

  1. Luis, lamentamos profundamente el cierre de la página.
    Nos quedamos un poco huerfanos, era nuestra referencia e información para el fin de semana. Esperabamos los carteles que publicabas para decidir el torneo aal que acudiriamos.
    Enhorabuena por la página y estos dos años.
    Un saludo.
    FRANCISCO VALLESPI SALDAÑA
    ANGELS LARIO CASABAYO

    ResponElimina