P&P VALLROMANES - CIRCUIT SOTA PAR

Una nova prova del Circuit Sota Par va tenir lloc el cap de setmana del 20 i 21 d’agost, al camp del P&P  Vallromanes.

El bon temps va respectar, massa i tot, els dies de campionat. La calor i la xafogor no van donar treva i van acompanyar els jugadors durant tot el torneig.

Els jugadors que van anar a Vallromanes van poder jugar en un camp que es trobava en un excel•lent estat, com ja és habitual en aquest pitch & putt. El camp estava impecable i els jugadors inspirats com mostren els bons resultats obtinguts per alguns dels participants.

El diumenge, un cop finalitzat el campionat es va servir un magnífic piscolabis i després es va procedir a lliurar els premis als guanyadors. Acte seguit es va fer el sorteig de regals on tots els assistents es van endur algun obsequi o dos.

Els guanyadors d’aquesta prova a Vallromanes van ser: Iñaki Iruskieta, que es va imposar en la categoria scratx amb 37 punts; Mario Gómez amb 40 punts en handicap inferior masculí i Joan Carles Fresquet amb 39 punts en handicap mig mentre que Ramon Carre i Javi Valle empataven a 41 en handicap superior, el trofeu va ser per Ramon Carre per handicap. En les categories femenines es van imposar Pepita Bacardit amb 38 punts en handicap inferior i Mercè Vilà qui amb 39 punts en handicap superior va aconseguir la seva segona victòria seguida. Pel que fa a la categoria sènior el vencedor va ser Gustavo Cantós amb 39 punts.

(foto  www.sotapar.com)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada