P&P VALLROMANES - HEXAGONAL PARELLES SOTA PAR

Tot era a punt al camp del P&P Vallromanes per acollir la segona jornada del IV Hexagonal de Parelles sotapar.com, un torneig que consta de 6 proves i es juga de juny a novembre i que premiarà als primers classificats amb una cistella nadalenca que inclou una espatlla ibèrica per als guanyadors i on els segons classificats aconseguiran la targeta VIP Sota Par que els donarà accés a participar gratuïtament en el proper V Hexagonal de Parelles sotapar.com

Els jugadors es van agrupar per parelles per competir en aquest torneig, que es va jugar el dia 20 i 21 d’agost i que es juga sota la modalitat fourball medal play, en aquest espectacular camp. Un camp que va portar de corcoll a més d’un participant.

Destacable en aquest cap de setmana va ser el sol, que va lluir amb força i va fer que el mercuri s’enfilés, cosa que va fer suar de valent als jugadors.

En quant a la competició, com es habitual hi va haver una lluita aferrissada per aconseguir situar-se en els primers llocs de la classificació scratx i handicap.

En aquesta segona prova jugada a Vallromanes cal destacar els bons resultat obtingut per Sergi Arisa i Àngel Navarro que van acabar 6 sota par scratx. La categoria amb handicap se la van endur Pilar Montero i Josep Cortada que van fer 48 cops.

El premi d’aproximació va ser per Manel Prieto que va deixar la bola a 18 centímetres de bandera aconseguit un fantàstic lot de vi i cava Maset del Lleó.

La general scratx està dominada per Sergi Arisa i Àngel Navarro després de la seva segona victòria en aquesta competició.

Un cop finalitzada la prova es va servir un excel•lent piscolabis amb canapès de salmó, caviar, formatge i snacks varis, i una tisana de cava fresqueta per a tothom. Després es va fer l’acte de lliurament de trofeus als guanyadors del campionat i el sorteig de regals on tothom es va endur un obsequi.

Cal remarcar el bon ambient que va predominar durant tota la competició i el bon tracte dispensat tant als jugadors com a la organització per part de l’equip humà de Vallromanes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada