II RYDER FORAT EN 1 & TEMPO TEAM

El dissabte 12 de novembre el camp de HCP1 es va disputar la II RYDER FORAT EN 1 & TEMPO TEAM.

Un total de 19 participants per equip, que s'enfrontaven en 9 partits Fourball Matxplay i 1 partit Individual Matxplay per un total de 10 punts en joc.

Per evitar les diferències de handicap els capitans dels dos equips Lluis (Forat en 1) e Ivan (Tempo Team) van disenyar uns partits Fourball a on les parelles s'igualaven en handicaps per així dotar d'una major competitivitat a aquesta Ryder.

A les 9,00 en punt a tir, es van començar els partits, podem dir que encara que el resultat final no ho representa la gran majoria dels partits es van decidir en els darrers forats.

Finalment el triomf va ser per l'equip del Tempo Team que repeteix triomf de la I edició celebrada en el P&P Montseny per un resultat de 7 a 3.

Destacar el Hole in One en el Forat 18, obtingut pel Pep de l'equip Tempo Team , un dels forats més difícils dels Camps Catalans.

Desprès de pendre alguna cosa  en un gran ambient de confraternitat , es va fer l'entrega de la copa al Capità del Tempo Team com a guanyador d'aquesta II Ryder.

Ens espera l'edició la III Ryder per l'any 2012.

II Ryder C.E. Forat en 1 & Tempo Team
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada