LA JUNTA DIRECTIVA NO VOL DONAR PREMIS AL RANQUING

Davant la proposta feta pel Representant dels Jugadors de crear 3 classificacions adicionals al Rànquing que portessin a donar premis en forma de green-fees per futures proves, la JUNTA DIRECTIVA de la FCPP ha dit que NO VOL DONAR CAP TIPUS DE PREMI, que el premi es poder jugar amb la Sel.lecció Catalana.

En el següent enllaç podeu trobar la proposta presentada a la Comissió Esportiva. si veieu el que es demanava era uns quants green-fees, res més, amb la finalitat de primer premiar als jugadors de primer nivell i desprès premiar a un grapat de jugadors que ara i en les darreres proves no es juguen més que el seu orgull personal o directament ja ni participen.

Proposta del Representant dels Jugadors respecte al Rànquing

Inclús es va parlar de la possibilitat de trobar un sponsor que financies aquests green-fee, la resposta va seguir sent la mateixa, NO PREMIS EN EL RANQUING.

Una vegada més els jugadors de Pitch and Putt segueixen sent en el cas del Rànquing els que paguen un green-fee (21 euros més car que en el cas de l'Interclubs) i per contra reben només una aigua i una fruita, ahh si, també poder veure en el putting green als craks catalans.

Ni tant sols hi ha una copa pel guanyador d'una prova del Rànquing.

Com sempre la FCPP en les seves proves oficials, en qui menys pensa és en els Jugadors, ni en donar un trist Green-Fee pel millor jugador Català de l'any...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada