NIT DEL PITCH AND PUTT

El divendres 13 de gener es va celebrar a l’INEFC de Barcelona la Nit del Pitch & Putt organitzada per la Federació Catalana de Pitch & Putt. En aquesta gala es va fer entrega dels guardons de les principals competicions de pitch & putt jugades en el 2011.

A nivell d’equips van destacar el guanyador del Campionat de Catalunya per Equips, el HCP1 de Sant Andreu de Llavaneres i el guanyador de la Copa Catalunya, l’equip de Franciac. També es va retre un homenatge a tots els jugadors que van participar a nivell internacional en competicions representant a la FCPP, tant a nivell individual com representant a la selecció catalana.

A nivell individual els principals guardonats van ser: Alexandre Albinyana guanyador del Campionat de Catalunya Absolut, David Riera campió de Catalunya Matxplay, Marta Cucurull campiona de Catalunya femenina, Olegario Arnau campió de Catalunya sènior, Eric Puig campió de Catalunya júnior i Alejandro Cogollo campió juvenil. Per parelles al campions de Catalunya Daniel Gimenez i Jordi Serra.

Finalment es van entregar els guardons als guanyadors del Rànquing 2011 que van ser Antonio Penalva en categoria absoluta, Abby Nachshon en femenina i Amador Rodríguez en Sènior.

L’acte va comptar amb la presència d’Ivan Tibau, Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i de Xavier Amador, Gerent del IBE (Institut Barcelona Esports) en representació de l’Ajuntament de Barcelona
.

alguns dels guanyadors a la Nit del P&P
Alguns dels guanyadors en la Nit del P&P (foto FCPP-ACPP)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada