Pitch and Putt CAN DRAGO - CIRCUIT SOTA PAR

Can Dragó és una instal•lació única dintre del nucli urbà de Barcelona. Un camp de 9 forats de Pitch & Putt Irlandès amb mesures de competició europees (mesures EPPA). El camp va acollir la segona prova del Circuit Sota Par Canadà, que es va jugar al els dies 21 i 22 de gener.
Durant els dies de campionat, els jugadors van poder gaudir del bon temps que els va acompanyar, amb sol i una temperatura agradable per a la pràctica del pitch & putt.
En quant a la competició, hi va haver una lluita aferrissada per aconseguir situar-se en els primers llocs de la classificació de camp i del Circuit. Els participants van mostrar un molt bon nivell de joc i fins i tot es van poder veure grans cops, com ho demostren els dos forats en un que van fer Juan Luis Sanchez al forat 7 i Francisco Barja en el forat 9, que és el forat handicap 1 del camp.
A més del forats en un, els participants van fer 93 birdies, 437 pars, 364 bogeys, 79 doble bogeys, 6 triple bogeys i 63 ratlles.
Un cop finalitzada la prova es va fer un piscolabis, l’acte de lliurament de trofeus als guanyadors de camp i després el sorteig de regals on tothom es va endur un obsequi..
En aquesta prova jugada a Can Dragó cal destacar la igualtat que va haver-hi en la categoria scratx, on van empatar 3 jugadors a 34 punts: Jose Luis Losada, Isaac Calvo i Miguel Angel Losada. El primer classificat en handicap inferior masculí va ser Isaac Calvo amb 39 punts. En la categoria handicap mig masculí Javier Valle es van endur la victòria després d’un gran partit que va acabar amb 46 punts i una bona retallada al seu handicap. En la categoria superior la victòria va ser clara per Aurelio Hurtado amb 44 punts. Pel que fa a les categories femenines, les guanyadores van ser Rosa M. Bartrolí amb 37 punts en handicap inferior i amb un resultat espectacular Remei Gómez que amb 50 punts, es va endur el handicap superior. En categoria sènior el guanyador va ser Manuel Pérez, amb 43 punts.
Per equips, el Piensa en Birdie aconsegueix la seva segona victòria consecutiva en categoria handicap al acabar amb 124 punts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada