Pitch and Putt SANT CEBRIA - CIRCUIT SOTA PAR

El Circuit Sota Par Pitch and Putt amb destinació al Canadà es va estrenar el cap de setmana del 7 i 8 de gener al camp del Pitch and Putt Sant Cebrià.
Era una jornada de retrobament per a molts jugadors que després de la aturada dels Nadals tornaven a agafar els pals, i alguns agafaven els pals per primer cop, i es que, els Reis els havien portat un joc nou de pals. D’altres estrenaven sabates, boles, jaquetes, pantalons,...qui més qui menys algun detallet estrenava.
El temps del cap de setmana va ser força fred, amb temperatures que a primera hora estaven sobre els 3º. No obstant, a mesura que el sol va aparèixer les temperatures es va anar moderant fins arribar als 15º.
La emoció per començar el Circuit era evident donat que molts ja estan pensant en jugar la Gran Final i endur-se el fantàstic premi del Viatge + Estada a Canadà per a 2 persones que hi ha en joc.
El camp estava en bones condicions per jugar-hi i la competició va transcórrer amb normalitat, l’únic problema era el fred de primera hora que engarrotava els jugadors i va provocar més d’una errada només començar.

En aquesta prova es va produir 2 forats en un, el primer el va fer Jordi Martinez al forat 6 i l’altre el va fer Alberto López León al forat 14, que es van endur una ampolla de cava per celebrar-ho. A més entre els 170 participants es van fer 156 birdies, 1149 pars, 1016 bogeys, 330 doble bogeys, 28 triple bogeys i 343 ratlles.
El diumenge, un cop finalitzat el torneig, abans del lliurament de trofeus i el sorteig de regals, en aquesta primera jornada del Circuit es va fer un Sorteig Especial d’una bossa de golf amb tots els pals de golf. L’afortunat que s’ho va endur a casa va ser Josep Maria Arnau Sans.

Els guanyadors del torneig van ser: Carlos Nieto amb 37 punts en scratx i Toni Pla amb 39 punts en handicap inferior. En handicap mig va haver un empat entre Iker Lorente i Josep Camí a 37 punts, el trofeu finalment va ser per Iker mentre que en handicap superior Joan León va aconseguir una clara victòria en acabar amb 44 punts i una bona baixada de handicap. Les categories femenines van ser per Romina Montano amb 35 punts en inferior i per Montserrat Llumá en superior amb 35 punts. La categoria sènior va ser per Antonio Zoroa que s’estrenava en la categoria amb victòria al acabar amb 38 punts.
Circuit Sota Par a Sant Cebrià

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada