TRET DE SORTIDA A LA COMPETICIO OFICIAL DEL 2012

Demà 13 de gener es donarà el tret de sortida a la competició oficial del 2012.

Amb la primera prova del RANQUING FCPP 2012 que es jugarà al camp del Pitch and Putt  Platja D'Aro. S'espera una bona participació com ja és habitual en les primeres proves del Rànquing.

En aquesta primera prova es faran 6 sortides divendres, dissabte i diumenge a les 10,00 i a les 13,30 hores.

Hi han uns quants favorits per emportar-se el Rànquing del 2012, per una banda tant el guanyador de l'edició 2011 Antonio Penalva, com també els primers classificats Alexandre Albiñana, Amador Rodriguez, Jordi Serra, Dani Giménez, Xavi Ponsdomenech, Albert Gironés, Eric Puig, i antics guanyadors Paco Salido, Marc Fortuny, etc.

Ens esperen 11 mesos d'intensa competició i que decideixin quin són els millors jugadors de l'any.

En l'apartat Sènior Lluis Grifé, Pepe Garcia, Ricardo Betlinski, Olegario Redon, i algun més intentarà desbancar a Amador Rodriguez que ha guanyat els darrers quatre Rànquings en categoria sènior.

En la femenina, amb l'aparició de noves figures Marta Cucurull, i les de sempre Mercedes Marco, Pilar Montero, Marilyn Holmes, Nuria Dalmau, Isabel Rodriguez, intentaran guanyar a Abby Nachshon guanyadora de 3 de les 4 darreres edicions en categoria femenina.

Si voleu consultar les distàncies dels forats (entrada, centre i sortida) del camp del P&P Platja D'Aro aneu a l'apartat de Camps de Pitch de Putt de la nostra web i allà ho trobareu.

Ranquing FCPP 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada