RÀNQUING DE TARRAGONA AL P&P CAMBRILS

El passat cap de setmana els dies 7 i 8 de gener de 2012 es va celebrar a les instal.lacions del Pitch and Putt CAMBRILS la primera prova del Rànquing de Tarragona Open 2012. Aquest circuit de nova creació, recordem que va fer la seva primera edició l'any passat, s'ha convertit en un punt de referència per  a tots els jugadors de la provincia  i prova d'això ha sigut el gran éxit en aquesta jornada inaugural del 2012.

Sota unes condicions de joc perfectes i amb un camp exigent per la seva varietat i la dificultat dels forats , van participar un total de 69 jugadors del que s'han de destacar als  guanyadors de les diferents categories.

En categoria Absoluta Handicap el primer classificat va ser Oscar Caselles amb un total de 37 punts. En la mateixa categoria però en Scratch va ser el jugador local Richard Corden amb 37 punts nets el que va aconseguir la victòria.

En l'apartat Femení, la gunayadora handicap va ser Ana Chivite amb 32 puntos bruts, i en Scratch Encarna Ortiz amb 24 punts nets.

Finalment, en la categoria Sènior, el primer lloc handicap va ser per Manel Miralves anb 35 punts bruts i en Scratch el també jugador local Antonio Vilela amb 35 punts bruts.

Van haver dos forats en 1, el que demostra el gran nivell de joc dels participants, un fet per l'Albert Guerra i l'altre per Josep Masip.

Una vegada finalitzat el torneig, tots els jugadors van poder degustar un excel.lent aperitiu ofert pel Restaurant Mas Gallau de Vilafortuny mentre s'esperaven l'entrega de premis i el sorteig de regals, en les que Carlos Poley nou Gerent del P&P Cambrils , va actuar com a mestre de cerimonies.

En els següents enllaç podeu trobar :

Classificacions de la prova

Fotografies de la competició.

La nostra web intentarà portar tota la informació d'aquest Rànquing com ja ho van fer l'any 2011.

La següent prova es disputarà al dia 11 de febrer en el camp del Pitch and Putt LA FIGUEROLA  a on s'espera una major afluència de participants. Les inscripcions per aquesta prova ja estan obertes.


Guanyador al P&P Cambrils 1 prova Ranking Tarragona 2012
Un dels guanaydors d'aquesta 1era. prova al P&P Cambrils

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada