HEXAGONAL SOTA PAR A VALLROMANES Pitch and Putt

Un cap de setmana assoleiat va rebre als participants que es van desplaçar fins a Vallromanes Pitch and Putt, per disputar la cinquena i penúltima prova del III Hexagonal de Parelles sotapar.com.

La cita era els dies 27 i 28 de novembre i el temps va acompanyar amb sol que va fer que els participants del torneig juguessin casi com si fos estiu. Abans de sortir els participants va rebre ampolles d’aigua i fruita per afrontar el partit amb energies.El terreny de joc es trobava en molt bones condicions per jugar-hi i el dissabte va començar la competició amb la participació de forces parelles.

El diumenge es va jugar la última sortida del campionat i ja de bon matí es va veure espectacle sobre el camp amb forces birdies i en aquesta darrera sortida varem poder veure el magnífic partit que van jugar Jose A. Berges i Òscar Pérez i que els va donar la victòria absoluta en el torneig.

També en la darrera sortida van participar Salvador Pau i Raúl Pau que van acabar primer amb 45 cops en la categoria amb handicap.

Abans de lliurar els trofeus i mentre picaven els resultats es va fer un pica-pica per mitigar una mica la gana i de passada acabar de petar la xerrada amb els amics i companys de joc. Un cop obtinguts els resultats definitius, es va procedir al lliurament de trofeus i magnífic sorteig de regals on es van sortejar 2 vols per 2 persones i 2 estades de cap de setmana.

Els líders provisionals de l’Hexagonal Alberto López i Jose Caballero en categoria scratx i Manuel Prieto i Jordi Marimon en handicap. El premi aproximació consistent en una caixa de cervesa San Miguel va ser per Mario Sanchez.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada