TORNEIG PITCH and PUTT MARATO TV3

El diumenge 12 de desembre, 26 camps de Pitch & Putt participaran en la campanya: El Pitch & Putt Català amb la Marató de TV3.
 
 L’any passat molts de vosaltres (1.314) ja veu prendre part en el torneig de la Marató i esperem que també ho feu aquest any. El 2009 es van aconseguir un total de 20.014 € i aquest any ens agradaria superar-ho.
 
 Les principals característiques de les competicions que es faran són:

-     Data: Diumenge 12 de desembre de 2010
-     Una única sortida simultània amb un màxim de 72 jugadors a primera hora del matí per camps de 18 forats, i dues sortides simultànies amb un màxim de 36 jugadors per sortida per camps de 9 forats, fomentant d’aquesta forma la participació igualitària per part de tots els camps.
-     Preu unificat del greenfee de 25€, destinant el 50% a la Marató de TV3.  
-     La Federació Catalana de Pitch and Putt entrega 10 medalles per a cada competició de cada camp, que són pels guanyadors: ( 1 Scratch Masculí, 1 Scratch Femení, 2 Handicap Inferior, 2 Handicap Superior, 2 Handicap Femení, 1 Handicap Sènior, 1 Handicap Juvenil)

En alguns camps les inscripcions es podran fer on-line, a la resta de camps les inscripcions es podran fer trucant directament al camp.
Camps que participen a la campanya El Pitch & Putt Català amb la Marató de TV3: Badalona, Bellpuig, bonÀrea, Can Pascual, Can Rafel, Castelló-Empuriabrava, El Vallès, El Vendrell, Fornells, Gualta, HCP1, Lleida, Mas Gurumbau, Mas Nou, Mas Pagès, Montjuïc, Oller del Mas, Lloret Papalús, Platja d’Aro, Portal del Roc, Roc 3, Sant Cebrià, Sant Jaume, Barcelona-Teià, Tennis Mora, Teyco l’Ampolla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada