CIRCUIT SOTA PAR A SANT CEBRIA Pitch and Putt

El Circuit Sota Par arranca amb un gran èxit de participació i moltes il•lusions. Els dies 8 i 9 de gener es va jugar al camp de Sant Cebrià Pitch and Putt la primera prova del Circuit. Va ser una jornada festiva perquè molts dels jugadors, que ja es coneixen d’anteriors edicions del Circuit Sota Par, es retrobaven després de les festes de Nadal. Un total de 185 jugadors es van presentar en aquesta primera cita del Circuit Sota Par.
Els dissabtes es disputa un Concurs de Putt, on el millor patejador s’endurà un green fee gratuït per la propera del Circuit. En aquesta ocasió el vencedor va ser:
Campió: Joan Garcia Fita (guanyador del green fee gratuït per Fornells)
Sots Campiona: Víctor Balaguer

Tots dos jugadors van empatar en primer lloc amb 3 putts embocats i l’empat va persistir dues rondes més. L’empat es va resoldre després de la tercera ronda de putts.


El sol va lluir el dissabte i va anar acompanyat d’una excel•lent temperatura que van fer que els jugadors gaudissin d’un clima ideal per practicar el pitch & putt. El diumenge el cel estava tapat i feia una mica més de fresqueta. El camp, com és habitual a Sant Cebrià estava en un bon estat per jugar-hi i els jugadors ho van agrair.

Un rècord històric

La competició va transcórrer amb normalitat i encara que molts van acusar la “desconnexió” durant les festes nadalenques d’altres estaven en plena forma i així ho demostren els bons resultats.

El que no va acusar la desconnexió va ser Amador Rodríguez, que a banda de fer un forat en un al forat 9 va acabar el partit amb 9 cops per sota del par del camp, increïble! I la noticia no només és el 9 sota, és que amb aquest resultat es converteix en el primer jugador que te un handicap 8 positiu, enhorabona Amador!

Un cop finalitzat el torneig es va servir un gran aperitiu i es va fer el lliurament de trofeus als guanyadors de camp i, després, es va procedir a un extraordinari sorteig de regals.

Els guanyadors d’aquesta prova van ser: Amador Rodríguez amb 45 punts, que es va imposar en la categoria scratx. En categoria handicap inferior, va haver-hi un empat a 38 punts entre Lluís Arcusa i Carles Iñiguez, que es va decidir en favor del primer per handicap. Frederic Armisen amb 44 punts i Josep Cubero amb 47 punts, van guanyar el handicap mig i superior respectivament. En handicap femení, Elizabeth Oldenkamp amb 35, va ser la clara vencedora. Pel que fa als sèniors, el guanyador va ser Josep M. Rovira amb 41 punts.
El Circuit Sota Par Itàlia P&P recorrerà 12 camps i es comptabilitzaran les 9 millors targetes. Enguany la novetat seran els punts extres per fidelitat que s’atorgarà als jugadors que participin regularment en el Circuit, fins a 14 punts extra hi ha en joc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada