COMENÇA L'INTERCLUBS 2011

Arriba el moment que molts jugadors esperen des de que va finalitzar el passat mes de juliol la darrera edició.

El dissabte 29 de gener comença el XVIé Campionat de Catalunya per Equips 2011, organitzat per la FCPP. Un total de 161 equips (dividits en quatre divisions i 9 grups en total) i quasi 1.300 jugadors en un total de 9 camps repartits per tota la geografia catalana disputaran aquesta primera prova.

Els camps de joc són els següents:
1era. Divisió: EL VENDRELL
2ona. Divisió Oest: L'AMPOLLA
2ona. Divisió Est: PLATJA D'ARO
3era. Divisió Oest: ROC 3
3era. Divisió Est: SANT CEBRIA
4a. Divisió Nord: GUALTA
4a. Divisió Centre Grup 1: TEIA
4a. Divisió Centre Grup 2: HCP1
4a. Divisió Sud: PORTAL DEL ROC

En els següents enllaços teniu:




En declaracions exclusives a la nostra web FORAT EN 1, Oscar Valverde, capità de Badalona Ramirez Advocats (actual campió Interclubs 2011 1era. Divisió), ens ha contestat algunes preguntes:

- Com veus la nova temporada:
   Cada temporada es presenta com un nou repte, l'any passat quasi aconseguim el doblet, però aquest any segur que serà diferent perquè el nivell competitiu dels equips millora i segur que hi ha molta més competitivitat.
- Quines altes o baixes teniu per la temporada 2011:
 Mantenim el mateix bloc que l'any passat, que és força important i només en Dani Coleman per motius personals no jugarà amb nosaltres.
- Quins rivals creus que tindreu per aconseguir el titol:
Sempre hi ha un grup d'equips que esta allà dalt, Franciac que porta molts anys a dalt, Hcp1 que ja ens va guanya la Copa Catalunya, Gualta, Fornells i un equip que s'ha reforçat molt és Can Rafel i que pot ser un altre rival. El camp ens posarà a lloc a tots.
- Que penses de l'Interclubs:
Crec que és la millor competició que hi ha a nivell de Pitch and Putt, i això es denota en l'alta participació en jugadors i equips que augmenta cada any.

Doncs això,  que tothom s'ho passi bé i disfruteu del nostre maravéllos esport.

SORT A TOTHOM...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada