EL LLIBRE “1990-2010 EL PITCH & PUTT A CATALUNYA” JA A LA VENDA

Aquests dies quan aneu als vostres camps habituals,  ja us podreu trobar el llibre del Pitch & Putt; el primer llibre d’aquestes característiques que s’escriu sobre aquest esport.
El llibre mostra la història del Pitch & Putt a Catalunya i explica què és el nostre esport i com ha estat la seva evolució. El divendres 17 de desembre es va presentar a la sala Samaranch de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya amb la presència de les diferents persones que han confeccionat el llibre i personalitat importants de les entitats esportives catalanes. L’acte va ser presidit pel Sr. David Moner, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, el Sr. Ignasi Doñate, Director General de Projecció Internacional d’Organitzacions Catalanes, el Sr. Jesús Auré, coordinador territorial i institucional de la Secretaria General de l’Esport, el Sr Victor Moscatel president de la FCPP i el Sr. Angel Llopis, vicepresident de la FCPP i coordinador del llibre. Tots van mostrar l’orgull de poder tenir entre les mans un document on poder veure l’evolució d’ un esport.  Angel Llopis, impulsor de la idea, va explicar que “ja fa tres anys que ideàvem la possibilitat de fer un llibre perquè creiem que les coses escrites sempre queden; així que el que primer vam fer va ser editar des de la Federació un Anuari on es reflectís què és el que havia succeït al llarg d’aquell any. Vam fer el del 2007, 2008 i 2009 i aquest any, coincidint justament amb els 20 anys del P&P a Catalunya, vam creure oportú recopilar tot el material que teníem i fer un llibre.” Així doncs d’entre d’altres hi ha capítols dedicats a  l’existència de l’esport prèviament a nivell internacional, el primer camp a Catalunya, la creació de l’Associació Catalana de Pitch & Putt, les raons de l’expansió de l’esport, els clubs, els camps que existeixen i els que van tancar, la creació i reconeixement de la Federació  Catalana de Pitch & Putt (FCPP), els millors jugadors catalans, les participacions de la selecció catalana, les organitzacions internacionals de l’esport, l’historial de competicions internacionals, els mitjans de comunicació de pitch & putt, estadístiques i  normatives.
En el llibre han col·laborat moltes persones que formen part dels diferents col·lectius de la família del Pitch & Putt català i que aquell dia van voler ser presents a l’acte de presentació. I és que tal i com va explicar el President de la Federació Catalana de Pitch & Putt, Victor Moscatell, “el P&P és un esport jove, però que va madurant i hem de continuar treballant per a que continuï per aquest bon camí. Gràcies a voluntaris, jugadors, camps, tots fan un gran esforç per a que el Pitch & Putt sigui el que és. Som una gran família que fem que tirem endavant aquest esport”.
El Pitch & Putt  és un esport en constant expansió en el esport català i malgrat la seva joventut continua en creixement; per aquest motiu creiem que tot i que aquest que s’ha presentat és el primer  llibre que s’escriu d’aquestes característiques, de ben segur que no serà l’últim.

El preu és de 10 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada