TORNEIG GHT HOTELS AL PITCH and PUTT TENNIS MORA

Tot era a punt al camp del Pitch and Putt Tennis Mora per acollir el Torneig de Parelles GHT Hotels, un torneig que es va disputar els dies 15 i 16 de febrer. El torneig va tenir una bona participació amb un total de 118 jugadors, donat que hi havia 9 estades en règim de M.P. com a premis d’aproximació.

Hi havia doble oportunitat a cada forat per aconseguir deixar la bola el més a prop possible de les banderes.

Els jugadors es van agrupar per parelles per competir en aquest torneig que es va disputar sota la modalitat fourball stableford, en aquest camp del Maresme que, tot i semblar un camp aparentment fàcil va portar de corcoll a més d’un participant. Els jugadors van sortir per ordre de handicap i mentre que el dissabte es van fer tres sortides simultànies, el diumenge, se’n van fer dues.

Tot el cap de setmana, els jugadors van poder gaudir d’una temperatura agradable gràcies al bon temps que va fer durant els dos dies.

En quant a la competició, hi va haver una lluita aferrissada per aconseguir situar-se en els primers llocs de la classificació scratx i handicap. Els participants van mostrar un molt bon nivell de joc i es van poder veure resultats espectaculars com a mostra els 42 punts d’en Fidel Soler i Antonio Carvajal que van finalitzar en primer lloc en la categoria scratx seguits de prop per Manuel Reyes i Ignasi Farrès que van quedar a 1 punt de diferència.


En la categoria amb handicap també hi va haver-hi bons resultats però la victòria final va ser per Carles Termis i David Pérez van acabar amb 45 punts. També van fer un bon resultat tot i quedar segons en Juan José Palencia i l’Isidre Garrido que van aconseguir 43 punts.


Un cop finalitzada la prova es va fer l’acte de lliurament de trofeus als guanyadors del campionat i després el repartiment dels premis d’aproximació. Després es va servir un piscolabis amb begudes per a tothom.

Els premis d’aproximació van ser per:

Forat 1 i 10: Eudald Muntaña 40 cm. (Estada amb M.P. Hotel Marítim *** -Calella)
Forat 2 i 11: Maribel Saquero 40 cm. (Estada amb M.P. Hotel Balmes*** -Calella)
Forat 3 i 12: Víctor Villanueva (Estada amb M.P. Hotel Oasis Tossa**** -Tossa de Mar)
Forat 4 i 13: Fidel Soler 18 cm. (Estada amb M.P. Hotel Aquarium**** -Lloret de Mar)
Forat 5 i 14: Marian Blabia 55 cm. (Estada amb M.P. Hotel Oasis Park**** -Lloret de Mar)
Forat 6 i 15: Damià Torrus 38 cm. (Estada amb M.P. Hotel Costa Brava*** -Tossa de Mar)
Forat 7 i 16: Josep Cortada 30 cm. (Estada amb M.P. Hotel Xaloc*** -Platja d’Aro)
Forat 8 i 17: Jordi Vall 44 cm. (Estada amb M.P. S’Agaró Mar Hotel**** -S’Agaró)
Forat 9 i 18: Jordi Serrano 1,12 m (Estada amb M.P. Hotel Neptuno*** -Tossa de Mar)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada