TORNEIG SOLIDARI FERNANDO MORGADO AL PITCH and PUTT SANT CEBRIA

Durant el Campionat d'Europa del 2001 a Lloret Papalús, un eminent metge xilè, interessat pel que havia sentit dir del Pitch and Putt català, i assessorat per en Josep Maria Anzizu, es presenta a Lloret de Mar i, senzillament, se n'enamora. Torna a Xile, promou el disseny d'un camp dins de la finca del Centro Médico i s'erigeix en motor del nostre esport traslladant-hi el model del Pitch and Putt català.

Malauradament, l'any 2009 li diagnostiquen una enfermetat amb moltes complicacions donant-li poca esperança de vida fins que un col·lega seu decideix provar l'últim recurs amb un medicament que, curiosament es fabrica a Barcelona i que no existeix a Xile.

Li enviem unes primeres dosis des d'aquí i com un miracle, recobra la lucidesa de mica en mica i arriba fins i tot a poder assistir al Torneig Bicentenari de Pitch and Putt el novembre passat amb una important representació catalana. A iniciativa d'aquests jugadors va sorgir l'idea de fer un torneig benèfic per aquesta causa per poder enviar a Xile una bona quantitat d'aquest medicament.
Molts camps han ofert els seus camps desinteressadament com a seus per una competició solidaria per aquesta causa on la totalitat del recaudat es destinarà a aquest fi.

El TORNEIG SOLIDARI FERNANDO MORGADO es cel·lebrarà el 27 de gener de 2011 al PITCH and PUTT SANT CEBRIA, sota modalitat Fourball Stableford, amb sortides a les 10:30 o 15:00 i amb premis cedits a la seva totalitat per camps i jugadors.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada