CIRCUIT SOTA PAR A PAPALUS PITCH and PUTT

Jordi Serra es va imposar en la quarta prova del Circuit Sota Par Rioja que va tenir lloc en el camp del P&P Papalús de Lloret. La jornada es va disputar els dies 19 i 20 de febrer. La climatologia del cap de setmana va ser variada, el dissabte va fer molt bon temps mentre que diumenge va espurnejar una mica sense que afectés al joc. La novetat per aquesta prova era el patrocini especial de Decathlon Mataró.

Quant al joc, després d’un magnífic partit que va acabar amb 1 cop per sobre del par del camp, Jordi Serra i Xavier Ponsdomènech (seleccionador català) es van endur la victòria superant per només 1 punt a Antonio Pozo que va complir el par del camp després d’un magnífic partit.

Els vencedors al camp de Papalús van ser: Jordi Serra en scratx i Antonio Pozo amb 36 punts en handicap inferior. En la categoria amb handicap mig la victòria va ser per Ramón Serrano que va estar molt encertat i això li va valer el triomf al acabar amb 35 punts. També va jugar a un bon nivell David González que va aconseguir fer 34 punts que li van donar el trofeu de la categoria superior.

Pel que fa a les fèmines, Pilar Montero va retrobar-se amb la victòria en categoria inferior, al aconseguir finalitzar amb 31 punts mentre que la categoria superior se la va emportar Irina Kameneva amb 37 punts. En sèniors va haver-hi un quàdruple empat a 33 punts entre Enrique Salas, Gabriel Bautista, Teodora Garcia i Ramon Olivé el trofeu va ser pel primer després de mirar els resultats dels darrers 9 forats.

El 3 Putt’s No!! i el 19th Hole lideren les acumulades per equips

Per equips varem poder assistir a una victòria del Seve Team amb 101 punts scratx mentre que en handicap el triomf va ser pel 3 Putt’s No amb amb 98 punts seguits a 1 sol punt pel Malalts de Golf, que va ser segon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada