TORNEIG ROOKIE AL PITCH and PUTT GUALTA

Apadrina un nou jugador!

Aquest 2011 comença amb noves iniciatives. Mas Pagès, junt amb el camp de Castelló i el de Gualta organitzem la primera edició del Circuit Rookie. Es tracta d’un circuit de Pitch & Putt per parelles de tres proves (una a cada camp) en el que participaran jugadors de qualsevol handicap i fins i tot aquells que no en tenen però que juguen habitualment fent parella amb jugadors novells, que no han jugat mai.

Dates:

30 de gener: Pitch & Putt Castelló
13 de febrer: Mas Pagès Pitch & Putt
27 de febrer: Pitch & Putt Gualta

Participants i modalitat de joc:

Ara és el moment doncs perquè tots vosaltres, jugadors habituals, engresqueu aquell amic, familiar, company de feina, parella,… per iniciar-se a aquest esport de la manera més divertida: jugant un campionat.
I ara és el moment també, perquè tots vosaltres, futurs jugadors, que sempre heu pensat que això del Pitch and Putt us podria agradar, enredeu aquell amic, familiar, company de feina, parella,… que sempre us dóna la tabarra amb els seus birdies, pars i hole in ones per apuntar-vos junts a jugar el circuit i intentar guanyar-lo.
Les parelles seran indistintes: poden jugar 2 homes, 2 dones o un home i una dona de qualsevol edat. La modalitat greensome medal és ideal per aquestes jornades, ja que els dos jugadors de la parella són importants, però l’inexpert no depèn només d’ell mateix i cap error serà impossible d’arreglar. Aquesta modalitat permet fer el primer cop de cada forat a tots dos jugdaors de la parella. Un cop hagin tirat els dos, podran escollir amb quina bola es queden i a partir d’aquí jugaran alternament un cop cada ú amb la mateixa bola fins que acabin el forat.
El moment de triar la “millor bola” és bàsic ja que cal decidir amb estratègia. A vegades la que semblaria millor (que sol ser la del jugador expert) està en una situació complicada per a l’inexpert i per tant pot ser més interessant jugar la que semblaria pitjor per aconseguir el millor resultat.
Al jugador novell se li aplicarà sempre handicap 21 i a l’expert el seu handicap ( si hi ha experts sense handicap jugaran amb hcp 0) per al càlcul del handicap de la parella.

Premis:

Premis de cada prova:

Trofeus per a les 3 primeres parelles classificades
Sorteig de regals durant l’aperitiu en acabar cada prova

Premis del circuit:

Primers: Trofeus + Abonament de 3 mesos als 3 camps per als 2 jugadors
Segons: Trofeus + Abonament de 2 mesos als 3 camps per als 2 jugadors
Tercers: Trofeus + Abonament d’1 mes als 3 camps per als 2 jugadors
Per a tots aquells que hagin jugat una prova, assistència gratuïta a una Masterclass de normes i regles
Classe pràctica per a tots aquells inexperts que hagin jugat les 3 proves
Un green-fee doble a cada camp per a les parelles que hagin jugat les 3 proves

Preu:

El preu és un incentiu més per jugar aquest circuit ja que serà només de 15 € per jugador i prova.

Així doncs, anima algú que no en tingui ni idea i apadrina’l com a nou jugador!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada