3a. JORNADA INTERCLUBS FEMENI PITCH and PUTT

Aquest diumenge 20 de Març es disputarà la 3era. prova de III Interclubs Femení ACPP 2011.

En la ZONA EST es jugarà al camp de Fornells Pitch and Putt, a on els 3 equips empats a la Classificació Acumulada Scratch Papalus Femení,  amb Margarita Robledo, Franciac Blau amb Patricia Maurey en gran forma i les Teia de Teia"A" amb la Campiona de Catalunya Marta Mota, buscaran aconseguir el triomf i colocar-se com nou liders de la classificació. Destacar que en la categoria Handicap l'equip lider Papalus Ladies intentarà mantenir les distàncies respecte a Franciac Blau i Sant Cebrià Cirera que el segueixen en la classifiación. Hi hauran sortides dels primers equips classificats a  les 10,00 i els pitjors classificats a les 13,30 hores.

En la ZONA OEST es jugarà al camp de Oller del Mas Pitch and Putt, a on l'equip de Vallromanes que lidera la categoria Scratch desprès de guanyar la prova a Portal del Roc i amb
la parella Marilyn Holmes i Rosa Mª Miranda intentarà mantindre aquesta primera posició encara que la segueixen a poca distància el P&P Lleida Femení amb l'Abby Nachshon . Per altra banda, en la categoria handicap, Can Cuyas Vermell manté el liderat desprès d'haver guanyat les dues primeres proves, tant P&P Manresa Dainzu com Roc 3, lluitaran per reduir la desaventatge amb l'equip lider.

Sort a tots els equips.

 El Forat 10 del  P&P Fornells ( on es disputarà la prova de la Zona Est)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada