ARRIBA EL V OPEN CATALONIA

Be ja ha arribat, demà dissabte 26 de març i fins diumenge 27 de març, el camp de Sant Esteve de Guialbes, MAS PAGES acollirà la V edició del Open Internacional de Catalunya de Pitch and Putt.

En la publicació de les llistes d'inscrits per aquest Open, hi han 114 jugadors d' Andorra, Holanda, Irlanda, Catalunya i de la recentment incorporada a la FIPPA l'Associació Galega de Pitch and Putt.

Entre els catalans destacar les primeres figures del panorama pitchandputtero català, entre d'altres Paco Salido, Jordi Saborit, Ferran Cano, Dani Giménez, Dani Coleman, Enric Sanz, Marc Garcia Pinto, Marc Fortuny, Marçal Moré, Jordi Salva, Josep Martinez i el seleccionador català Xavi Ponsdomenech. Entre les dones catalanes destacar Abby Nachshon, Marta Mota, Nuria Dalmau, Pilar Montero, Dolors Palahi.

Aquest Open es disputarà sota la modalitat Medal Play amb normativa EPPA (2 pals i el putter així com distàncies fins a 90 metres).

HI hauran 3 voltes, dues el dissabte 26 i la darrera el diumenge 27 que decidirà els guanyadors.

Es de destacar que hi han premis en metàlic pels primers classificats:
Classificació Absoluta
1er classificat 500 €
2on classificat 400 €
3er classificat 300 €
4rt classificat 200 €
5è classificat 100 €
Classificació Femenina
1er classificat 200 €
2on classificat 100 €
Classificació Sènior
1er classificat 200 €
2on classificat 100 €

Esperem de poder gaudir d'unes grans jornades de Pitch and Putt.

Nota: Les últimes noticies és que els dos jugadors "presuntament Sancionats" Jose Luis Marchante i Jordi Clotet podràn participar en l'Open. Esperem que les gestions de la FCPP donin els seus fruits.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada