CIRCUIT SOTA PAR AL PITCH and PUTT LA GRAIERA

Els jugadors del Circuit Sota Par Rioja tenien a finals de març una cita a Tarragona. Va ser els dies 26 i 27 de març i es van desplaçar fins a Calafell per disputar la sisena prova d’aquest Circuit de Pitch and Putt.

El Pitch & Putt LA GRAIERA és un camp que compte amb un recorregut de 18 forats i es troba en un entorn emblemàtic rodejat de muntanyes. El terreny de joc es trobava en bones condicions de joc i el temps va acompanyar durant tot el cap de setmana, tot i que el diumenge a primera hora estava núvol però a mig matí es va aixecar el dia.

Els desnivells del camp van marcar el cap de setmana, ja que els jugadors que acabaven a mig recorregut havien de remuntar la pujada fins la casa club del camp per lliurar les targetes. Un cop finalitzat el torneig, els més “necessitats” van ser recollits pel buggy del marshall i van remuntar la pujada fins el pàrquing sense esforç.

Els resultats van ser prou bons donada la dificultat del camp. Pere Curto va vèncer en categoria scratx amb 38 punts. Pel que fa a la resta de categories, les coses van quedar així: En categoria inferior masculina, Casto Vila es va saber imposar en acabar amb un magnífic 39 mentre que en handicap mig Francisco Navarro va destacar en acabar primer amb 47 punts. En la categoria superior el vencedor va ser Albert Junque amb 36 punts. La categoria femenina inferior va ser per Rosa M. Bartrolí que va aconseguir fer 33 punts mentre que la superior se la va endur Maria Teresa Ferrete amb 40 punts. En categoria sènior, Josep Cortada va dominar la classificació en acabar amb 37 punts.

Un cop finalitzada la prova, i després d’esperar una mica pels resultats, es va poder fer el lliurament de trofeus i el sorteig de regals, on com sempre tothom es va endur com a mínim un obsequi.

El premi aproximació va ser per Josep Maria Gasull que va deixar la bola a 22 centímetres del forat 1.

Empat scratx per equips entre el 3 Putt’s No!! i l’Astres

El 3 Putt’s No!! (Jordi Beltran, Manel Beltran, Casto Vila i Antonio Arrabal) i l’Astres (Antonio Cebrian, Alberto del Campo i Julio Santamaría) van fer un magnífic partit scratx i van acabar empatats en el primer lloc de la classificació amb 89 punts. El 19th Hole (Jaume Perea, Paula Casado, Francisco Navarro i Josep Cubero) es va imposar amb autoritat en la categoria amb handicap al acabar amb 117 punts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada