CIRCUIT SOTA PAR A FRANCIAC PITCH and PUTT

Aquest cop, els seguidors del Circuit Sota Par Rioja de Pitch & Putt es van desplaçar cap al camp gironí de FRANCIAC Pitch and Putt on els dies 12 i 13 de març es va jugar la cinquena jornada d’aquesta competició.

Jugar el dissabte va ser titànic. El temps va afectar molt en el joc donat que havia començat a ploure la nit anterior. No obstant la pluja, els jugadors aplegats al camp tenien els seus dubtes de sortir a jugar però arribada l’hora de la sortida, uns quants valents van desafiar la pluja i van jugar per tal de no perjudicar el seu resultat i el de l´equip. Van suportar una forta pluja però van aguantar estoicament fins que van acabar el partit, això si xops de dalt a baix.

El diumenge va lluir el sol i varem gaudir fins i tot de calor. El camp havia drenat força be l’aigua i es va jugar amb normalitat.

Un cop finalitzada la prova, per gentilesa del camp de Franciac es va servir un excel•lent piscolabis mentre es passaven els resultats. Després, es va procedir a fer el lliurament de premis i un magnífic sorteig de regals on, com és habitual, tothom es va endur algun obsequi. Fins i tot es va fer una segona volta de sorteig, amb la lògica alegria dels assistents a l’acte.

Els guanyadors de camp van ser Emili Sanmartin amb 41 punts en categoria scratx, Joan Carles Agea amb 41 punts en handicap inferior masculí, Josep Cubero amb 44 i José Manuel Garcia amb 39 punts van ser els vencedors en handicap mig i superior respectivament. Pel que fa a les categories femenines, les guanyadores van ser Margarita Pujol amb 33 punts i M. Mercè Vila amb 32 punts, en categoria inferior i superior respectivament. En categoria sènior es va produir un empat a 38 punts en el primer lloc entre Jordi Puig i Julio Santamaria, que es va desfer per handicap en favor del primer que es va endur el trofeu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada