I EDICIO CAMPIONAT PARELLES AL VALLES PITCH and PUTT

El passat dissabte dia 19 de març El Vallès Golf va celebrar la primera de les quatre proves de la I Edició Campionat Parelles 2011. Es tracta de d’un nou campionat inclòs al nostre calendari pensat per a totes aquelles persones que els agrada jugar per parelles i per a tots aquells que ho volen experimentar.

Degut a les pluges continuades del passat dissabte dia 12 de març, ens varem veure obligats a anular el campionat d’aquell dia i ajornar-lo a la setmana següent. El resultat; una jornada amb una alta participació i amb un ambient molt més agradable.

Aquest va contar amb una participació de 31 parelles. Tenint en compte que només hi havia previstes dues sortides simultànies, creiem ha estat un inici molt positiu, tot esperant superar-la al maig. La modalitat de joc era, en aquest cas, Parelles Fourball, sistema de joc on a cada forat es contempla el millor resultat de la parella.

La parella guanyadora Scratch va ser la formada per Francisco Manuel Castaño Martin i Jose Antonio Velasco Samitier, amb 42 punts brut, fent doncs sis cops sota par del camp.

La parella guanyadora Handicap va ser Manuel Moreno Garcia i Oscar Moreno Garcia amb 45 punts net, seguits de la parella Eloy Mundi Zamorano i Eloy Mundi Alfonso amb 44 punts net.

Just finalitzar el campionat, es va procedir a l’entrega de premis i ja clàssic sorteig de regals on la majoria de jugadors es varen quedar per tal d’endur-se alguna cosa, o si més no, per a gaudir d’una bona estona amb la resta de participants i amics.

Per últim només queda donar les gràcies a tots els qui han col·laborat i participat en el campionat, i aprofitem per anunciar que els propers dies 25, 26 i 27 de març tindrà lloc el campionat VI Aniversari El Vallès Golf.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada