VI ANIVERSARI A EL VALLES GOLF PITCH and PUTT

El VALLES GOLF va celebrar durant els dies 25, 26 i 27 de març el seu sisè aniversari organitzant el Campionat VI Aniversari. Cent quaranta participants varen passar per les seves instal•lacions per a gaudir d’aquest esdeveniment, gràcies a la col•laboració conjunta i patrocini de Decathlon Terrassa.

Aquest campionat de Pitch & Putt es jugà en la modalitat individual Stableford i tingué set sortides simultànies. Les pluges no varen arribar fins la matinada del diumenge, obligant aleshores a endarrerir i aturar la primera sortida del dia. No obstant, les ganes de jugar i passar-ho bé no impediren que el transcurs d’aquest esdevingués un gran cap de setmana per a tothom.

El guanyador Scratch Indistint fou Marc Paris Gibert, amb 37 punts brut, fent doncs un cop sota par del camp.

En la categoria Handicap Inferior Masculí el primer i segon classificat foren Alejandro Montoya Gonzalez amb 43 punts net i Álvaro Montoya Gonzalez amb 40 punts net. Rosalia Oliva López amb 41 punts net i Llúcia Giménez Carmona amb 38 punts net es proclamaren primera i segona classificada en la categoria Handicap Inferior Femení.

Per altra banda, Jose Antonio Checa Castaño amb 45 punts net i Salvador Ruiz Fábregas amb 40 punts net, s’adjudicaren el primer i segon lloc en categoria Handicap Superior Masculí. En la categoria femenina de Handicap Superior, Dana-Helga Puyol Robert amb 42 punts net i Luisa Cuadros Carretero amb 41 punts net es proclamaren primera i segona classificades.

Dins de la categoria Sènior Indistint, Francesc Soler Codina, amb 39 punts net, es proclamà guanyador i Aleix Alegre Orduna, amb 38 punts net i mereixedor de felicitacions pel seu bon joc, guanyador en la categoria Infantil.

A la tarda del mateix diumenge tingué lloc l’entrega de premis i ja clàssic sorteig de regals en finalitzar el campionat. Molts jugadors vingueren acompanyats per tal d’endur-se alguna cosa, o si més no, per a gaudir d’una bona estona amb la resta de participants i amics. En aquesta ocasió, Decathlon Terrassa aportà un magnífic assortit de material esportiu.

Aprofitem per anunciar i convidar-vos a participar els propers dies 8, 9 i 10 d’abril a la VI Edició Campionat 4 Estacions 2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada