3era. PROVA INTERCLUBS 2011

Els dies 2 i 3 d'abril es disputarà la 3era. prova de l'INTERCLUBS FCPP 2011.
Aquesta competició és la més important a nivell de participació ja que aplega quasi 1.300 jugadors arreu de Catalunya.

Primera Divisió:
Es disputarà al camp del PLATJA D'ARO a on l'equip lider Hcp1 (amb Jordi Serra i Agustin Redondo ) intentarà mantenir el liderat aconseguit al Roc 3. Tots els seus rivals voldran retallar les diferències, tant Gualta, com Sant Cebrià, i l’equip local de Platja D’Aro voldrà aprofitar la prova en el seu camp per escalar posicions.

Segona Divisió Est:
El camp de LA GARRIGA acollirà als equip de 2ona. Oest i a on Papalus (liderat pel seleccionador Xavier Ponsdomenech) que ha guanyat les dues primeres proves, voldrà repetir el triomf, encara que tant Hcp1 "B" (segon en les dues primeres proves) com Badalona Pantaibéric li posaran les coses força dificils.

Segona Divisió Oest:
A PORTAL DEL ROC tots els equips intentaran treure de la primera posició al Cambrils P&P (amb el jugador de la sel.lecció catalana David Solé) que encara que va guanyar la primera prova disputada a L'Ampolla va punxar una mica en la segona, entre els seus rivals destacar al Los Gallitos, Fora Limits i Manresa MOIAC que va guanyar la segona prova a Portal del Roc..

Tercera Divisió Est:
El camp de FRANCIAC serà l'escenari d'aquesta tercera prova. Lidera el grup el P&P La Garriga desprès dels seus segons llocs en les dues primeres proves,  i  encara que voldrà mantenir el liderat, els equips que el segueixen a la classificació Sant Cebrià Vermell, P&P Peralada i els Caputxeta Team, voldran retallar diferències.

Tercera Divisió Oest:
El Pitch and Putt Cambrils rebrà als equips d'aquest grup, desprès de la suspensió de la 2ona. Jornada al camp de l’Ampolla (que es disputarà el pròxim dissabte 16 d’abril)  a on destaca el Sant Cugat P&P, lider i guanyador de la prova disputada a Roc 3. Tant l'Orfeo com el Forat 19 intentarà trencar la ratxa de victòries de l'equip de Sant Cugat des de la seva creació l'any passat.

Quarta Divisió Nord:
El  camp rústic de CAN PASCUAL acollirà aquesta tercera prova. Els Semar “B” guanyadors a Papalus volen mantenir el seu liderat. Els equips de Cristinenc Mas Nou, com els Pip.Cat, o els Xarrupets (guanyadors a Gualta), li posaran les coses molt dificils..

Quarta Divisió Centre Grup 1:
La prova es jugarà al camp de SANT CUGAT Pitch and Putt, i l'equip de Vallromanes "B" que ha guanyat les dues proves  amb Pilar Montero al capdavant, intentaran tornar repetir triomf. Els equips de Patacabra i @Kipillu.cat (que va fer segon a la prova al seu camp d’Oller del Mas), buscaran tanmateix la victòria.

Quarta Divisió Centre
Grup 2:
El camp del BADALONA serà l'escenari d'aquesta tercera prova. L’empat en la primera posició entre Can Cuyas II i Gelida P&P, s’haura de resoldre entre un dels dos A l’espera esta el Lopi, per lluitar per aquest triomf.

Quarta Divisió Sud:
Disputarà la seva prova al camp del Pitch and Putt BONAREA. L'equip local de Bonarea "B" és el favorit de la prova i segurament incrementarà l’avantatge amb els seus rivals. La resta d’equips Azkar Lleida, LLeida Tot Greens, Ho Haveu Vist i  FORAT EN 1 que només estan separats per 2 punts, voldran mantenir-se en les posicions privilegiades que donen l’accès a l’ascens a 3ª. divisió.

En el següent enllaç podeu trobar totes les distàncies, a entrada, centre i final de green de tots els camps a on es disputa aquesta 3era prova.  DISTANCIA FORATS CAMPS 3era. PROVA INTERCLUBS 2011

També podeu trobar en el següent enllaç de la pàgina de la Federació Catalana de Pitch and Putt, els HORARIS DE SORTIDA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada