LLUIS NAVARRETE NOU REPRESENTANT DELS JUGADORS

En les primeres eleccions realitzades per escollir al Representant dels Jugadors com a membre de l'Assemblea de la FCPP ha sortit escollit en LLUIS NAVARRETE.

Les votacions celebrades durant el cap de setmana en dos camps (Mas Gurumbau i Roc 3), estaven convocats un total de poc més de 2.200 jugadors federats que havien jugat una competició oficial durant el 2010 i fins al 18 de febrer de 2011.

En l'escrutini provisional han hagut un total de 156 vots.

Vots a favor de Lluis Navarrete 100 vots.
Vots a favor de Sergio Hermoso 49 vots.
Vots nuls 2 vots.
Vots en blanc 5 vots.

Ha quedat clar que el format de votacions s'ha de millorar força, ja que per exemple els jugadors que van participar divendres a la prova del Ranquing a Mas Gurumbau no van poder votar, i que l'horari de votacions no va ser el més encertat.

En les primeres declaracions d'en Lluis Navarrete:

Agraïr a tots els jugadors que han votat en les eleccions a un o l'altre candidat, i els que no ho han pogut fer per una o altre causa, que des d'avui prepararé un escrit dirigit a la Junta Directiva i l'Assemblea perquè el procès electoral millori en tots els sentits, més seus, millors horaris, i sobre tot millorar en tots aquells aspectes que no estant gaire regulats.

Agraïr la feina dels 2 Presidents de les Taules Electorals que han passat moltes hores (per sort el temps ha acompanyat), dels meus Interventors els dos José Luis per la feina feta, a tots els que m'han recolçat via email, via trucada, i que han anat a votar per la meva candidatura, i els que m'han ajudat dia a dia durant el pròces electoral Xavi, Enric... i com no, a la meva dona per totes les hores que no li he dedicat en les últimes setmanes.

Al Sergio agrair-li també els dos anys de representanció que ha fet dels jugadors.

A partir d'avui començo a treballar, tota la informació sobre el Representant dels Jugadors figurara en el blog exclusiu http://piprepjugadors.blogspot.com/ i allà podreu seguir quines propostes es presenten, quins passos es fan, com es resolen els temes. Us recordo també el nou email del repjugbcn@gmail.com que servirà per mantenir contacte amb tots vosaltres. També en la web del Forat en 1, hi haurà resenyes als temes que es vagin tractant.

Primer de tot vull formar un equip de treball, que treballi el dia a dia de les propostes, i espero que tots els jugadors m’aportin les seves propostes per millorar cada dia més el Pitch and Putt a casa nostra.

Visca el Pitch and Putt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada