PITCH and PUTT BONMONT UN NOU CAMP

El pròxim 30 d'abril s'inaugura amb la primera competició amb el Ranquing de Tarragona un nou recorregut a la provincia de Tarragona, el PITCH AND PUTT BONMONT.


Des de FORAT EN 1, hem volgut fer una entrevista a la Mònica Ortega, gerent del Camp.

  1. Quins son els inicis del Club de Golf Bonmont?
Bonmont va ser creat com un dels resorts pertanyents a una cadena de cinc clubs Bonmont ( Club de Bonmont Chéseruex, Chalet de Bonmont Villars a Suissa, Club de Bonmont Melisande a França, Club de Bonmont Plantation Bay a Florida i Club de Bonmont Casablanca a Amèrica del Sud.

Mr. Henry Lavanchy, fundador i  creador del nostre Club, va quedar impressionat per la magnífica zona, que combina tranquil·litat amb ambients més animats que es troben a les localitats costeres més pròximes, i va decidir encarregar a Robert Trent Jones al 1897 dissenyar el nostre magnífic camp de golf.

  1. Per quina raó s´ha apostat pel pitch & putt?
Es va apostar pel pitch & putt com a un complement de les nostres instal·lacions. També es fa servir molt per a classes de l´escola de golf, tant infantil com per a l´escola d´adults. I sobretot també perque normalment tots els jugador de pitch & putt acaben donant el salt al camp de golf.

  1. En quina fase d´homologació està el camp per part de la FCPP?
Ja estem finalitzant tots els tràmits. Tenim coneixement que la Junta directiva de la FCPP ha aprovat la nostra medició i aquest any ja podem celebrar tornejos oficials. Per a nosaltres és un pas molt endavant.

  1. Quines característiques tècniques té el camp de pitch & putt?
Es un pitch & putt de 9 forats amb doble sortida per tal de jugar 18 forats totalment diferents.Té una longitud de 1212 m, amb forats que compten entre 40 i 100 metres i a part de ser bastant tècnic compta amb uns greens molt amplis amb la mateixa qualitat que els greens del nostre camp de golf.

  1. Quan fareu el vostre primer campionat oficial
El nostre primer campionat oficial serà el pròxim día 30 d'Abril i 1 de Maig, el Ranking de Tarragona que està tenint molt èxit a la provincia de Tarragona.

La veritat és que per a nosaltres el primer torneig “oficial” i t´ho marco entre cometes perque realment no va ser-ho, va ser el d´Octubre de l´any passat. Va ser el nostre primer torneig de pitch&putt i va ser tot un èxit d´assistencia.

  1. Quin calendari de competicions teniu previst pel 2011?
Tenim programats 4 tornejos oficials que son els que l´ ACPP ens deixa celebrar per ser camp associat. Són els següents:
*       Dissabte 30 i Diumenge 1 d´Abril: Ranking Tarragona 2011
*       Dissabte 18 i Diumenge 10 de Juny: Campionat Golf & Wine
*       Dissabte 20 i Diumenge 21 d´Agost: Campionat Bonmont
*       Dissabte 15 i Diumenge 16 d´Octubre: Bonmont Gastronòmic

La nostra intenció es cel·lebrar més tornejos però dependrà del número de participants el que siguin oficials o no.

  1. Què oferireu als jugadors (abonaments, preus, etc…??)
Estem oferint uns talonaris de 5 greenfees a 54€ entre setmana amb un suplement de 3€ pel cap de setmana i properament farem descompte pel dia del senior i el dia del jugador. També volem oferir un menú pitch&putt per a fer conèixer el nostre restaurant i la resta d´instal·lacions. I estudiarem més endavant el tema d´abonament. Els socis del nostre Club juguen gratuïtament.


  1. Ens pots explicar que inclou el vostre resort?
Bonmont és sobretot un resort vacacional, amb lloguer d´apartaments i totes les comoditats que es poden oferir tant als golfistes com per a persones que busquen la tranquil·litat i el contacte amb la natura sempre lligat amb l´esport. Disposem de 4 pistes de paddle, 1 pista de tenis de terra batuda, camp de golf, gimnàs amb diferents activitats, escola de golf infantil i adults , cafeteria i un restaurant amb unes vistes úniques al golf de Sant Jordi.

En el següent enllaç podeu trobar les dades dels forats del camp de BONMONT.

En l'apartat fotogràfic de la nostra web podreu trobar unes fotos d'aquest fantàstic camp.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada