REPRESENTANT DELS JUGADORS - NOTICIES

El Representant dels Jugadors Lluis Navarrete INFORMA:

Com a primera decisió que he près com a Representant dels Jugadors de la FCPP (com figura en el meu programa electoral) és la creació de 2 grups de treballs diferenciats per les dues funcions que tinc com a Representant:

GRUP DE TREBALL ESPORTIU:
Estarà format a més del Lluís Navarrete, per en Joan Mallafré (Girona), Ivan Miras (Tarragona-Lleida) i José Luis Navarrete (Barcelona). 

Us podeu adreçar a qualsevol membre d'aquest grup de treball, per explicar les vostres inquietuds, idees, queixes, suggeriments o propostes de millora. Aquest grup de treball tindrà les funcions de donar forma a les vostres peticions i de, si és el cas, exposar-les davant de la Comissió Esportiva de la FCPP. El grup té com a missió poder preparar noves propostes per millorar les nostres competicions oficials (Rànquing, Campionats Catalunya, Interclubs, etc.) i representar a tots els jugadors davant de la FCPP.

GRUP DE TREBALL INSTITUCIONAL:


Estarà d'entrada format a més del Lluis Navarrete, per en Enric Solé , José Luis Marchante i Xavi Monleon.
Aquest grup de treball tindrà les funcions de fer un seguiment de les idees, sugerències, queixes, reclamacions que tinguin a veure amb el paper institucional de la FCPP, així com la preparació d'Assemblees i la relació del Representant dels jugadors amb els Clubs membres de la FCPP.

Tanmateix us he de dir que les decisions d'aquests dos grups es faran de forma consensuada entre tots els seus membres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada