SOTA PAR AL PITCH and PUTT VALLROMANES

Tot era a punt en el Pitch & Putt Vallromanes per rebre la visita dels participants del Circuit Sota Par Rioja que es va jugar en aquest camp els dies 16 i 17 d’abril.

El terreny de joc es trobava en bones condicions per jugar-hi i els jugadors en van poder gaudir al màxim.

Un cap de setmana amb sol va rebre als participants que es van desplaçar fins al camp del Pitch & Putt Vallromanes per disputar la setena prova del Circuit Rioja.


La competició va ser molt igualada però en la categoria scratx Jordi Serra va estar molt inspirat i va aconseguir 38 punts 4 més que el segon classificat. On si va estar igualada va ser en handicap inferior masculí, on tot i la victòria de Miguel Angel Losada amb 35 punts es va produir un triple empat a 34 punts pel segon lloc entre Jordi Serra, Alberto del Campo i Juanjo Palencia.

No va quedar curta la pugna entre Xavier Entrena, Joaquim Roura i Jaume Perea en la categoria handicap mig, que va acabar amb triomf final de Xavier Entrena per 1 punt d’avantatge.

En handicap superior Agustí Entrena va ser el clar vencedor amb 43 punts.

En les categories femenines Rosa M. Iglesias va saber imposar-se en handicap inferior amb 37 cops mentre que Antonia Serrano va retrobar la forma i es va imposar amb claredat en el handicap superior.

No va quedar sense premi el bon partit d’en Joaquim Roura que també s’ha retrobat amb el seu millor joc i es va endur el trofeu en la categoria sènior.

Un cop picats els resultats del diumenge es va fer un magnífic piscolabis amb salmó fumat, caviar, embotit, ... Després de reposar forces, va començar el lliurament de trofeus i el sorteig de regals on va haver-hi força expectació pel sorteig especial d’una bossa sencera amb Driver, fusta 3, híbrid, ferros 5 al 9, PW, SW i putter. L’afortunat guanyador de la bossa i els pals va ser Josep Grau.

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada