TORNEIG BENEFIC PRODIS AL PITCH and PUTT EL VALLES

El proper cap de setmana al camp del Pitch and Putt EL VALLES el  VI PITCH PRODIS & PUTT, el campionat benèfic de Prodis (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca) que cada any s'ha celebrat. Hi haurà un premi per a l'aproximació al forat 1 o 10 (PlanB! - Circuit d'aigües per a dues persones), així com unes arracades de plata a sortejar de la firma Clemència Peris.

També hi ha una samarreta i una pilota firmades pel Messi, una altra del Xavi amb també una pilota i dues pilotes signades pels jugadors de l'Espanyol. Això és un sorteig que es farà a part del campionat, que també es realitzarà el mateix diumenge. El preu del número de la butlleta és de 2 euros i es pot adquirir a la nostra recepció.










Per últim, comentar que a cada jugador que participi al campionat del cap del setmana serà obsequiat amb una entrada de caràcter setmanal que li permetrà veure els jugadors professionals de Golf de l'European Tour els dies 5, 6, 7 i 8 de maig al Real Club de Golf El Prat en motiu de l'OPEN DE ESPAÑA 2011.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada