CAN RAFEL P&P - III TORNEIG ICS -TIC

Bona participació en la 3ª edició del torneig ICS TIC – Can Rafel jugat al camp del Pitch and Putt CAN RAFEL. En un cap de setmana amb unes condicions meteorològiques excel·lents i amb un bon estat del camp de joc, hem pogut tornar a aplegar jugadors del més alt nivell amb d’altres que tenen la filosofia de jugar per passar-ho bé. Es pot destacar la participació del campió de Catalunya Absolut de l’any 2010 (Enric Sanz), que ha estat acompanyat per molts dels seus companys del club de Badalona, campió de l’interclubs 1ª Divisió de l’any 2010. També ha participat un dels guanyadors del CC Parelles, en Jordi Serra.

Altres presencies destacades han estat els 2 equips presentats per l’equip 1ª Divisió de Can Rafel (un d’ells, el guanyador absolut), els Espetecs de Vic, els 5 Mulligans+1 que han donat la sorpresa en la classificació, i uns clàssics com són gran part dels jugadors de 1ª Divisió del club de Montjuïc.

L’equip guanyador ha estat l’equip de Can Rafel – 2, amb un resultat acumulat de 14 sota par, com a suma dels resultats de les seves 2 millors parelles. Darrera seu, a 2 cops, trobem als Espetecs de Vic, i 3 cops per sota els 5 Mulligans+1. L’equip de Can Rafel – 2 ha estat format aquest any per Antonio Penalva, Francisco Arévalo, Jordi Planas, Alberto Alcaraz i els germans Josep i Joan Pellicer. Moltes felicitats a tots ells !!!

Com a millor parella scratch, trobem a Oscar Leiva i a Joan Campdelacreu, amb 8 cops sota par, empatats amb els germans Pellicer però amb millor classificació per HCP.

Per últim, destacar que el trofeu com a guanyador del concurs de chip+putt ha anat a parar de nou a en Joan Pellicer de l’equip de Can Rafel, amb un resultat de 9 cops (1 sota par en els 5 forats par-2 jugats) i una diana encistellada. Esmentar que ha empatat en el resultat amb Alícia Solé, tot i que ella no ha aconseguit encistellar cap diana.

Des de l’equip del SAP&P Can Rafel volem agrair un cop més la participació de tots els jugadors que han competit, així com l’ajuda rebuda tant dels nostres patrocinadors i col·laboradors com de l’excel·lent equip humà de Can Rafel.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada