IV TORNEIG PRODIS A EL VALLES PITCH and PUTT

Per a quart any consecutiu El Vallès Golf i PRODIS (Prodisminuïts Fundació Privada Terrassenca) han organitzat el IV Pitch Prodis & Putt Campionat Benèfic 2011, celebrat els dies 29, 30 d’abril i 1 de maig.

Aquest campionat de Pitch & Putt s’ha jugat en la modalitat Individual Stableford, contant amb set sortides simultànies repartides al llarg dels tres dies i una participació de 122 persones. Val a dir que aquesta xifra de participació inclou jugadors que han volgut jugar més d’una vegada, ja sigui perquè volien millorar el seu resultat o bé per a contribuir en recaptar més diners en benefici d’aquelles persones adultes amb discapacitat psíquica, paràlisi cerebral o malaltia mental de la fundació.  

En aquesta edició, la guanyadora Scratch Femení ha estat Pilar Montero Sánchez, amb un resultat de 36 punts brut, és a dir, el par del camp. Per altra banda, i en la categoria Scratch Masculí i 38 punts brut, Eduard Casellas Bonaterra s’ha proclamat guanyador fent dos sota el par del camp.

En la categoria Handicap Inferior Masculí el primer classificat ha estat Enric Gómez Domínguez amb 41 punts net i el segon Juan Manuel Rodríguez Muñoz amb 39 punts net. Maria Joaquima Fernández Serrano amb 36 punts net s’han proclamat primera classificada en la categoria Handicap Inferior Femení i Encarna Corral Gallardo segona amb 35 punts net.

Per altra banda, Benito Hidalgo Ramírez amb 44 punts net i Pere Miralles Vallbona amb 42 punts net, s’han adjudicat el primer i segon lloc en categoria Handicap Superior Masculí. En la categoria femenina de Handicap Superior, Margarita Barjuan Arribas amb 37 punts net i Isabel Aluja Duran amb 37 punts net s’han proclamat primera i segona classificades.

Dins de la categoria Sènior Indistint, Carlos Restrepo de la Roche, amb 41 punts net, s’ha proclamat guanyador. Per altra banda, Josep Bravo Carmona, amb 31 punts net i mereixedor de felicitacions pel seu bon joc, guanyador en la categoria Infantil.

Destacar dos Hole in One realitzats per Pilar Montero Sánchez (forat 2) i Miquel Àngel Tarragona Muñoz (forat 4)
           
A la tarda del mateix diumenge hi ha hagut l’entrega de premis i ja clàssic sorteig de regals en finalitzar el campionat on molts jugadors han vingut acompanyats per tal d’endur-se alguna cosa, o si més no, per a gaudir d’una bona estona amb la resta de participants i amics. Entre tots els regals hi havia dos premis estrella; un PlanB! Circuit d’aigües per a dues persones i unes Arracades de plata de la firma Clemència Peris. A més, Francesc Yera Rufian, i després de deixar la bola a només 18 centímetres del forat 1, s’ha endut aquest premi corresponent al clàssic “Premi a l’aproximació al forat 1 i/o 10”. Entre la gran quantitat de regals que hi havia per a tothom, també cal destacar el sorteig d’una samarreta oficial i una pilota signades per Leo Messi, una samarreta oficial i pilota signada pel Xavi Hernández i dues pilotes signades per l’equip de l’Espanyol F.C.

Per últim només queda donar les gràcies a tots els qui han col·laborat i participat en el campionat, molt especialment a la Senyora Maise Balcells, vicepresidenta de l’entitat PRODIS, i aprofitar l’avinentesa per a convidar a tothom a participar el dissabte dia 14 de maig al Campionat per Parelles que se celebrarà aquí, a El Vallès Golf.

Recordar-vos també que aquesta setmana es disputa l’Open d’Espanya 2011 al Real Club de Golf El Prat (RCGEP). Des d’aquí us recomanem i facilitem entrades perquè us hi passeu, doncs creiem que és una gran oportunitat per a veure els millors jugadors de golf del Circuit Europeu en directe.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada