P&P CAN PASCUAL - QUADRANGULAR PARELLES SOTA PAR

Bon joc i molta esportivitat van ser les notes predominants en la jornada del cap de setmana del 18 i 19 de juny. La quarta i darrera prova del Quadrangular Parelles Sota Par es va disputar al camp del P&P Can Pascual.

Amb recel després de les visites de 2010 quan el camp estava en mal estat, en aquesta ocasió els participants es van endur una grata sorpresa en trobar el terreny de joc en bones condicions per jugar-hi i uns greens que estaven perfectes.

A primera hora algun green dur provocava que quasi be totes les boles que anaven a green sortissin d’ells. Per començar, tocava jugar amb prudència i o be tirar curt per entrar rodant a green o be tallar la bola per mirar d’aturar-la al green.

En aquesta ocasió varem tenir una bona noticia i va ser la recuperació d’en Josep Maria Anzizu que va participar en el torneig després de quasi be 3 mesos de convalescència per una operació.

Pel que fa a la competició, les coses estaven molt igualades i els nervis a flor de pell, no obstant molts jugadors van treure un bon resultat d’aquest tècnic recorregut.

Aquesta era la darrera prova del Quadrangular i molts jugadors van jugar amb el cap posat en les ajustades classificacions cosa que afegeix molta pressió en el joc. Qui més i qui menys havia fet els càlculs dels punts que necessiten i això va fer que uns s’inspirin i fessin bons resultats però d’altres es van carregar una pressió al damunt que els va superar.

La acumulada ja estava pràcticament decidida des de la prova anterior en favor de Jose Soriano i Juan M. Villegas però els germans Losada, que estaven a 3 punts, encara podien optar a la victòria final en el Quadrangular. No obstant, un bon partit de Jose Soriano i Juan M. Villegas els va conduir al segon lloc de la prova i al triomf final en la acumulada deixant als seus perseguidors a 5 cops de distància.

Segons en l’acumulada van ser els germans Losada mentre que el 3r lloc va ser per Mercè Prió i Alberto del Campo.

Els local players Jordi Martí i Josep Faixedas guanyen la prova

Els vencedors en aquesta prova van ser Josep Faixedas i Jordi Martí que no van perdonar al camp i van acabar 9 sota par.

Pel que fa als premis aproximació, es va produir un fet curiós i és que en Javier Ferrer que estava molt fi, es va endur tots dos premis en els forats 9 i 18.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada