CAMPIONAT CATALUNYA JUVENIL Pitch and Putt

Aquest cap de setmana es jugarà el Campionat de Catalunya Juvenil de Pitch and Putt en el camp del Pitch and Putt L'AMPOLLA.

Hi han tres categories.

La categoria Iniciació comptarà amb la participació de 32 jugadors inscrits que tindran la sortida el dissabte 22 d'octubre a les 10,00 hores que volen agafar el relleu de l'Eric Vernet campió de l'edició del 2010. Els màxims favorits són Nina Rissi, David Mur, Marta Andamollo i Jordi Julia.

La categoria Competició comptarà amb la participació de 88 jugadors inscrits que ho faran en dues sortides a les 10,00 i 13,30 de diumenge 30 d'octubre per aconseguir el titol que en el 2010 va guanyar Arnau Baeta. Entre els favorits s'han de destacar Joel Moscatel, Victor González, Victor Romero i Alejandro Romero.

A la vegada a la sortida de les 13,30 hi ha la sortida per la Categoria Júnior amb la participació de 12 jugadors entre els que podem destacar a Eric Puig (+6,2), Jose Vicente San Saturnino, Sergi Barragan entre d'altres, que disputaran el titol el que va guanyar l'any 2010 l'actual campió Carlos Vilardell.

També segons els resultats es decidiran les classificacions finals del Rànquing Infantil i Juvenil que en l'actualitat lideren Eric Puig en categoria Competició i David Mur en categoria Iniciació.



Pitch and Putt Ampolla seu Campionat Catalunya P&P Juvenil 2011
El camp del P&P Ampolla seu del Campionat Catalunya Juvenil

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada