Pitch and Putt FRANCIAC - CIRCUIT SOTA PAR

La vuitena prova del Circuit Sota Par Canadà es va celebrar amb una bona participació al camp gironí del Pitch & Putt Franciac. La competició es va jugar dos dies, va ser el cap de setmana del 17 i 18 de març.

Com en totes les jornades del Circuit s’ha de destacar l’ambient familiar que s’hi viu, tot i el nombre de jugadors que hi participen. Abans de començar, els components dels equips que hi van participar, ja començaven a posar-se “pressió” els uns als altres. Les sortides eren a les 10 del matí i al camp hi feia una excel•lent temperatura primaveral, els participants van trobar-se amb uns magnífics dies per gaudir del camp. El camp i els greens es trobaven en bones condicions per jugar.

En aquesta jornada varem veure cops espectaculars com els donats per Ramon Piñol i per Manel Orihuela, tots dos van treure la seva bola d’una situació complicada i és que tenien mitja bola dins de l’aigua. Bons cops i una petita remullada per intentar salvar els respectius forats.

Un cop recollides les targes, es va procedir al recompte de resultats i mentrestant es va servir un piscolabis per gentilesa del camp.

Després es va fer el lliurament de trofeus i un bon sorteig de regals. En aquesta prova es va fer un Sorteig Especial d’una estada de cap de setmana a Platja de Pals que es va endur Antonio Yuste.

El nivell de joc cada cop és més alt i accedir a les primeres posicions cada vegada més difícil. El millor jugador del torneig va ser Xavier Fontanet que va acabar amb 44 punts scratx (-8) un magnífic resultat amb el que es va endur la victòria en categoria scratx. En Xavier es va quedar a un sol cop d’aconseguir igualar el rècord el camp que ostenta Jordi Salvà amb 9 cops sota par. Els companys de partit d’en Xavier comentaven: “ha estat un plaer gaudir del seu joc i veure com tot li entrava”.

En categoria handicap inferior masculí Juli Enciso amb 41 punts es va imposar mentre que en handicap mig, Antonio Sarroca amb 41 punts es va adjudicar la victòria. En la categoria superior David Peco va fer novament un excel•lent partit aconseguint el seu tercer trofeu de la temporada al acabar amb 40 punts. En categoria femenina les guanyadores van ser M. Àngels Taulats que va aconseguir el triomf amb 35 punts en la categoria inferior i Lita Figuereda que es va endur la categoria superior amb 32 punts. La victòria en categoria sènior va ser per Jordi Martinez que tot i acabar empatat amb Pedro L. Martinez a 37 punts, es va endur el trofeu per handicap.

Per equips, en la categoria amb handicap varem assistir a una nova victòria de l’equip Piensa en Birdie que va totalitzar 110 punts seguit de l’U2 3 Putts No! Handicap 21 amb 102 punts. La tercera plaça va ser pel Green 18 amb 97 punts.

Xavier
Xavier Fontanet protagonista de
la prova a Franciac del Circuit Sota Par

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada