EL VALLES GOLF - CAMPIONAT 4 ESTACIONS


El recorregut de Pitch & Putt El Vallès Golf es convertí, durant els passats dies 13, 14 i 15 d’abril, en l’escenari de la celebració de la VII Edició Campionat 4 Estacions 2012 - Primavera.

El campionat es jugà en la Modalitat Stableford Individual i contà amb una participació total de 132 jugadors i jugadores. La classificació quedà de la forma següent:

Scratch Indistint
Josep Antoni Balart Ruiz amb 43 punts brut, fent doncs set cops sota el par del camp.

Handicap Inferior Masculí
Joaquim Gassiot Marti amb 40 punts net.
Jose Antonio Checa Castaño amb 39 punts net.

Handicap Inferior Femení
Dana Helga Puyol Robert amb 36 punts net.
Coral Milan Garcia amb 30 punts net.

Handicap Superior Masculí
Jan Bofill Colomés amb 44 punts net.
Eric Montaner Rovira amb 41 punts net.

Handicap Superior Femení
Mercè Garcia Boix amb 39 punts net.
Julia Domínguez Ramos amb 35 punts net.

Sènior
Antonio Tejedor Espinosa amb 35 punts net.

Infantil
Alex Albiñana Torné amb 38 punt net.

El diumenge a les set de la tarda es va procedir a l’entrega de premis i ja clàssic sorteig de regals entre tothom que hi va ser present. Entre tots el premis hi havia quatre espatlles ibèriques, les quals dues varen ser sortejades i dues adjudicades a, en primer lloc, i corresponent al Premi a l’Aproximació al Forat 9, Juan Ortega Condes després de deixar la bola a tan sols 23 centímetres del forat 9, i, en segon lloc, Xavier Armengou Piferrer, corresponent al premi a l’Aproximació al forat 10, després de deixar la seva bola a tan sols 82 centímetres del forat 10.

Durant l’entrega de premis ens acompanyà el “Mestre de Tall de Pernil”, el professional Juan Martín, qui ens feu una demostració d’aquest art i ens premià amb un bon tast de pernil una vegada aquesta finalitzà.

Voldríem aprofitar per a recordar-vos que el proper campionat, V Pitch Prodis & Putt Campionat Benèfic, està previst pels propers dies 4, 5 i 6 de maig, el qual va dirigit, aquest any, a ajudar al benefici dels drets de les persones amb discapacitat de PRODIS (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca). A part del gran sorteig de regals que aporta tothom que vol col·laborar, també teniu la possibilitat d’aconseguir una samarreta del Barça i una pilota de futbol signada pel jugador Xavi Hernández durant l’entrega de premis a través de les butlletes trobareu a Prodis i a recepció d’El Vallès Golf.

També un podeu inscriure al Campionat per Parelles 2012 que està previst pel proper dissabte 19 de maig i recordeu que tots els dimarts teniu la oportunitat de participar en el nou Torneig del Dimarts, un campionat que es juga en parelles i en la modalitat Greensome Chapman. A més, seguim tots els dijous amb la Lliga dels Dijous, lliga mensual on hi ha un sorteig de regals per tothom que hi participi.

El Valles Golf Campionat 4 Estacions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada