Pitch & Putt EL VENDRELL - Circuit Sota Par

El dies 14 i 15 d’abril es va disputar una nova prova del Circuit Sota Par Canadà de pitch & putt.
L’escenari triat per a la disputa de la desena prova del Circuit va ser el camp del Pitch & Putt El Vendrell i hi van participar 120 jugadors. La prova es va jugar en un cap de setmana que es presentava complicat pel que fa al temps donat que es preveien pluges però finalment el temps va aguantar, tot i que el dissabte a migdia va ploure moderadament durant mitja hora i diumenge van caure quatre gotes a primera hora. El vent va bufar a estones intermitents durant els dos dies.
El recorregut de 18 forats va posar a prova la habilitat dels jugadors i alguns van aconseguir treure’n bons resultats tal i com podeu veure en els resultats. El més espectacular va ser el d’Adrian Henarejos que va acabar amb 5 cops per sota del par, enduent-se l’scratx amb autoritat. Cal recordar, que l’Adrian també es va imposar, amb 6 sota par, en la prova del Rànquing FCPP que s’havia disputat recentment en aquest camp.
Pel que fa a cops, en varem veure molts de bons però en concret en varem veure dos al forat 15 de força espectaculars: el primer el va fer Josep Palau que va aconseguir un forat en un i el segon va ser un approach convertit en birdie que va fer David Peco quan es trobava uns metres fora de green.
Un cop finalitzada la competició, en Josep Maria Roqueta va fer el lliurament de trofeus i després va tenir lloc un bon sorteig de regals. Acte seguit, els jugadors van marxar escopetejats pel tal de no trobar retencions de trànsit de tornada a casa.
Els guanyadors de camp van ser: Adrian Henarejos, que amb 41 punts es va dur la victòria en la categoria scratx, Josep Palau i Ivan Alcalà van empatar a 38 punts en la categoria inferior masculina, tot i que la victòria per handicap va ser pel primer. En handicap mig, Manuel Moreno va guanyar en acabar amb 38 punts mentre que en handicap superior masculí el vencedor va ser Oscar Fernandez amb 39 punts. En les categories femenines les guanyadores van ser Carmen Alaez amb 34 punts en handicap inferior i Pilar Prat amb 40 punts es va endur el superior. En categoria sènior va haver-hi un empat a 35 punts entre Julio Navarro i Casto Vila però el trofeu va ser pel primer degut al handicap de joc. El premi aproximació va ser per Juan Manuel Rodríguez que va deixar la bola a 2,46 metres de bandera.
En aquesta prova cal destacar la tenacitat d’alguns participants com Javi Valle i David Peco que a pesar de les molèsties provocades per lesions lleus no es varen voler perdre aquesta cita.
Sota par P&P El Vendrell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada