PREVIA A LA QUARTA JORNADA INTERCLUBS FEMENI

Aquest dissabte 14 i diumenge 15 d'abril es disputarà la quarta jornada de l'Interclubs Femení.

Un total de 34 equips de 6 jugadoras cadascu dividits en 2 grups, participen en aquesta IV edició de l'Interclubs Femení organitzat per l'ACPP.

El GRUP EST disputarà la seva prova al camp del P&P Mas Pages. La primera posició l'ocupa l'equip de Franciac Blau, desprès del segon lloc a Mas Gurumbau, seguides per les Tei de Teia i Papalus Femeni (equip guanyador a la darrera prova). En la classificació handicap l'equip lider de Sant Cebrià Maduixa intentarà mantenir-se en el primer lloc de la classificació, encara que en la darrera prova els equips que la segueixen van retallar distàncies.

El GRUP OEST disputarà la seva al camp de Vallromanes. En categoria Scratch l'equip lider és Vallromanes,   que voldra aprofitar jugar com local per posar una major diferència amb els seus rivals. La segona posició l'ocupa Lleida Femeni i el tercer Vendrell Ladies. En categoria Handicap l'equip lider és El Valles Femení que gràcies a la seva victòria a la darrera jornada jugada com a local va aconseguir el liderat del Grup, encara que l'equip perseguidor de Can Rafel no li posarà fàcil i voldrà recuperar aquesta primera posició.

Els horaris els podeu trobar en el següent enllaç: Horaris 4a Jornada Interclubs Femení


P&P Mas Pagès
Mas Pagès acollirà al Grup Est de l'Inteclubs Femení

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada