CIRCUIT SOTA PAR AL P&P VALLROMANES


Amb més de 700 jugadors que han participat almenys en una prova, el Circuit Sota Par Canadà P&P es va acostant al seu final. A finals d’abril es va jugar la dotzena jornada de les catorze que componen aquest campionat. Va ser el cap de setmana del 28 i 29 d’abril, al camp de P&P Vallromanes, amb una bona participació.

El bon temps va respectar els dies de campionat. Els jugadors que van anar a Vallromanes van poder jugar en un camp que es trobava en un excel•lent estat, com ja és habitual en aquest pitch & putt.

Com es habitual en aquest camp, a mig recorregut els jugadors podien agafar forces en la carpa on els esperava un entrepà de botifarra i beguda.

El camp estava impecable i els jugadors inspirats, tant que es van fer 93 birdies, 702 pars, 580 bogeys, 179 doble bogeys, 4 triple bogeys i 116 ratlles. Això si, la jugadora més inspirada va ser Pilar Montero, jugadora local, que va fer 6 birdies i va acabar amb 5 cops per sota del par del camp.

El diumenge, un cop finalitzat el campionat es va procedir a fer un magnífic piscolabis amb embotits ibèrics i tisana de cava. Després es van lliurar els premis als guanyadors i acte seguit es va fer el sorteig de regals.

Els guanyadors d’aquesta prova a Vallromanes van ser: Pilar Montero, que es va imposar en la categoria scratx amb 40 punts; Gabriel Vera amb 38 punts en handicap inferior masculí, i Jose Luis Cuesta amb 39 punts i Antonio Laso amb 40 punts en handicap mig i superior, respectivament. En les categories femenines es van imposar Pepita Bacardit amb 37 punts en handicap inferior i Montse Llumà amb 33 punts en handicap superior. Pel que fa a la categoria sènior el guanyador va ser Antonio Cebrian amb 37 punts.

El premi aproximació consistent en una caixa de cervesa San Miguel va ser per Pilar Montero que va deixar la bola a 70 centímetres en el forat 18.

Per equips, l’Astres es va endur el triomf al acabar amb 109 punts seguits pel Malalts de Golf amb 106 punts.
Ganadores Circuit Sota Par P&P Vallromanes


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada