FINAL INTERCAMPS ASEP-SEMAR

El passat dimarts 29 de Maig, als camps de El Portal de Roc i a EL Vendrell hem posat punt i final al campionat Intercamps de la temporada.

En el primer camp, hem jugar la gran final entre els 5 millors equips de la temporada 2011/12 de SEMAR i el 4 primers de ASEP.

Les condicions del dia han estat excel•lents i el camps en magnífiques condicions i no cal dir menys del dinar, avui, com sempre, al El Portal, ens han tractat a cos de rei.

Amb unes condicions tan bones, els resultats no podien haver estat menys, amb 21 punt sota part ha guanyat l’equip resident al camp.

De qualsevol forma, molts dels resultats han estat dignes també de guanyar, la classificació final ha estat:

Equip
Punts
PORTAL DEL ROC TOTAL
165
VALLROMANES
162
SANT JAUME PENEDÈS
159
SANT CEBRIA
159
ROC 3
159
HCP1 SEMAR
153
MANRESA SAVA
148
BADALONA
146
PAPALUS
136


Podeu consultar la classificació en detall fent click aquí

A El Vendrell paral•lelament també hem jugat el partit de promoció entre els 3 primers equips del grup B i els 3 darrers equips del grup A de la fase regular.

Els resultats han estat:
Equip
Punts
La Graiera
144
Teyco
140
El Vallès
134
Can Cuyas
130
bonÀrea
125
Bellpuig
120

Podeu consultar els ressultats en detall fent click aquí

D’això es desprèn que els equips que la temporada que ve jugaran al grup A els 3 primer classificats i els altres tres jugaran al grup B.

De qualsevol manera aquesta classificació es del tot provisional, ja que fins al moment, he rebut una reclamació formal i un altre telefònica de que alguns equips classificats, no ha complert amb el punt 5er del reglament.

Òbviament això s’ha de comprovar de forma mes acurada, es a dir, en els propers dies, desprès d'aquesta comprovació, i d'escoltar les explicacions dels equips involucrats, editarem la llista definitiva de equips per la propera temporada.

Portal del Roc guanya Intercamps SEmar-Asep
L'equip de Portal del Roc campió Intercamps ASEP-SEMAR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada