V TORNEIG BENEFIC PRODIS AL VALLES GOLF

Per cinquè any consecutiu El Vallès Golf i PRODIS (Prodisminuïts Fundació Privada Terrassenca) han organitzat el V Pitch Prodis & Putt Campionat Benèfic 2012, celebrat els dies 4, 5 i 6 de maig.


Aquest campionat de Pitch & Putt s’ha jugat en la modalitat Individual Stableford, contant amb set sortides simultànies repartides al llarg dels tres dies i una participació de 119 persones. Val a dir que aquesta xifra de participació inclou jugadors que han volgut jugar més d’una vegada, ja sigui perquè volien millorar el seu resultat o bé per a contribuir en recaptar més diners en benefici d’aquelles persones adultes amb discapacitat psíquica, paràlisi cerebral o malaltia mental de la fundació.  

En aquesta edició, la guanyadora Scratch Femení ha tornat a ser Pilar Montero Sánchez, amb un resultat de 33 punts brut. Per altra banda, i en la categoria Scratch Masculí i 37 punts brut, Jorge Alejandro Montero Contreras ’ha proclamat guanyador fent un cop sota el par del camp.

En la categoria Handicap Inferior Masculí el primer classificat ha estat Emilia Lopez Macario amb 40 punts net i el segon Diego Gálvez Valverde amb 39 punts net. Rosalia Oliva Lopez amb 33 punts net s’han proclamat primera classificada en la categoria Handicap Inferior Femení i Maria Joaquima Fernández Serrano segona amb 32 punts net.

Per altra banda, Carlos Restrepo de la Roche amb 39 punts net i Antonio Nicolas Benítez 39 punts net, s’han adjudicat el primer i segon lloc en categoria Handicap Superior Masculí. En la categoria femenina de Handicap Superior, Assumpta Casañas Artigas amb 42 punts net i Ham Sukyung amb 40 punts net s’han proclamat primera i segona classificades.

Dins de la categoria Sènior Indistint, Montserrat Martínez Roca, amb 39 punts net, s’ha proclamat guanyadora. Per altra banda, Aleix Alegre Orduna, amb 32 punts net ha estat el guanyador en la categoria Infantil.

A la tarda del mateix diumenge hi ha hagut l’entrega de premis i ja clàssic sorteig de regals en finalitzar el campionat on molts jugadors han vingut acompanyats per tal d’endur-se alguna cosa, o si més no, per a gaudir d’una bona estona amb la resta de participants i amics. Entre tots els regals hi havia dos premis estrella; un Vol per a dues persones Barcelona-Roma amb Ryanair i una Entrada pel Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 al Circuit de Montmeló. Entre la gran quantitat de regals que hi havia per a tothom, també cal destacar el sorteig d’una samarreta oficial i pilota signada pel Xavi Hernández i una gran televisió.

Per últim només queda donar les gràcies a tots els qui han col·laborat i participat en el campionat, molt especialment a la Senyora Maria Teresa Rojas, secretaria de l’entitat PRODIS, i aprofitar l’avinentesa per a convidar a tothom a participar el dissabte dia 19 de maig al Campionat per Parelles que se celebrarà aquí, a El Vallès Golf.

També recordar que cada dimarts fem el Torneig dels Dimarts, un campionat per parelles que es juga en la modalitat Greensome Chapman per només 10 euros i, tots els dijous, la Lliga dels Dijous, el qual és individual i entreu en el sorteig mensual de regals només per la vostra participació.

Guanyadors Torneig Prodis en El Valles golf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada